Jump to content

Preporučeni Komentari

Napisano

kakvi su po vama 2SK1058/2SJ162?u pitanju su upareni original Hitachi,stare zalihe iz svabije.cene:1-9/3 10-99/2,5 100+/1,9 eura po komadu.

Добри су :character13: Јел су то од Дејана?стоН_Колд
  • Odgovora 34
  • Kreirano pre
  • Zadnji odgovor pre

Aktivni članovi u ovoj temi

Napisano

kakvi su po vama 2SK1058/2SJ162?u pitanju su upareni original Hitachi,stare zalihe iz svabije.cene:1-9/3 10-99/2,5 100+/1,9 eura po komadu.

To je povoljno :character13:
Napisano

Jel su to originalni tranzistori i to 100% upareni? Moze li neka slika? DAj podeli i sa nama informacije, mozda sam zainteresovan...
Napisano

Jel su to originalni tranzistori i to 100% upareni? Moze li neka slika? DAj podeli i sa nama informacije, mozda sam zainteresovan...

Postavljena slika

evo sta kaze covek

Jesu sigurno.Tranzistori su Hitachi i kupljeni su pre dosta godina.Nalaze se u antistatic stapovima na kojima ima broj sarze i firme iz Nemacke gde su kupljeni.

kaze da ima jos 100 parova,to je sve sto znam.mogu ti poslati link ako hoces.
Napisano

Ovo nisu Hitachi 2SK1058 i 2SJ162!!! :character13: Veliko je pitanje da li je to original ili ne...Daj da vidim taj link.

2SK1058 i 2SJ162 pravi firma "Renesas" kojoj je to HItachi prepustio/prodao. A za Lateralne MOSFET-ove vrlo je lako ustanoviti da li su originalni tj. da li odgovaraju specifikacijama - jednostavnim merenjem Vgs(Id) / transkonduktanse.
Napisano

Znam da ih sada proizvodi renesas firma, zato sam napisao da ono nije Hitachi, nema onog njegovog znaka a ima jos i neke oznake u trecem redu. Da, najbolje bi bilo kada bi nam prodavac napisao Koliki je Ugs pri struji od 0.1A i transkonduktansu...

Napisano

...Ugs pri struji od 0.1A i transkonduktansu...

Na tako maloj struji i najgrdji laznjak bi bio OK. Ja bih radije merio montirano na hladnjaku, pri Id=3A i Vds=24V pa ako drzi, to je to...
Napisano

Jel čekić pomaže kao sredstvo provere u ovom slučaju? :character13:

Pomaze, moze da se vidi kolika je silicijumska plocica - ne bi trebalo da bude manja od 5 x 5 mm.Laznjaci su cesto upravo to - ista stvar, samo manja, i time jeftinija.

Kreiraj nalog ili se prijavi da daš komentar

Potrebno je da budeš član DiyAudio.rs-a da bi ostavio komentar

Kreiraj nalog

Prijavite se za novi nalog na DiyAudio.rs zajednici. Jednostavno je!

Registruj novi nalog

Prijavi se

Već imaš nalog? Prijavi se ovde

Prijavi se odmah
  • Članovi koji sada čitaju   0 članova

• Nema registrovanih članova koji gledaju ovu stranicu
  • Kreiraj novo...