Jump to content

Preporučeni Komentari

Napisano

pozdrav, hitno mi treba 1 6BY5 ispravljacica, verzija GA (manja, balon je kao otprilike 6SN7 a ne coke bottle kao na 6BY5 G)

ova levo, ne ova desno

6BY5-2.jpg

• Odgovora 13
  • Kreirano pre
  • Zadnji odgovor pre

Aktivni članovi u ovoj temi

Popularni dani

Aktivni članovi u ovoj temi

Napisano

mada thomas mayer kaze da je 6BY5 jedini TV damper koji radi kao full wave sa ovim karakteristikama.... :(

Napisano

hvala, medjutoa problem je sto su svi prodavci u americi i kanadi pa na tih $5-10 po cevi treba dodati jos 20 za postarinu. sa druge strane italijan trazi oko $50, nadam se da ne pokusava da resi pitanje ekonomske krize u italiji u globalu.

Napisano

ne moze da je menja nijedna, zato sto ima odvojene katode.

u principu idealna zamena bi bila 5V4GA, ali ne bez prepravke.

samo jebe grejanje - 6,3V - 5V, ali nije neresivo.

:drinking-2:

Napisano

hvala, medjutoa problem je sto su svi prodavci u americi i kanadi pa na tih $5-10 po cevi treba dodati jos 20 za postarinu. sa druge strane italijan trazi oko $50, nadam se da ne pokusava da resi pitanje ekonomske krize u italiji u globalu.

ček, pa šta fali tim ciframa?

evo par

http://www.ebay.de/itm/331557929663

Napisano

apsolutno nista ne fali ceni lampi jedino sto mrzim da vise para dajem za postarinu nego za lampu, plus sto sa posiljkom iz amerike koja ide USPS-om nikad ne znam da li ce da stigne za 3 ili za 30 dana, posto sam imao oba iskustva. narucicu, na KP se niko ne javlja, kapiram da je ovo raritet.

Napisano

zasto? mislim da se to lako dogovori sa prodavcem ako nema odobreno slanje u srbiju, odavno vise ljudi ne prave problem s time. ako nece on ima ko ce poslati.

Napisano

ne, pa cifra je ista u Srbiju ili EU ali mislim da značajno brže stiže u EU

onaj par sa linka nema nikakvu zabranu slanja inače

Napisano

ma dobro, prezivece se dok stigne. ionako sam siguran da kada pritisnem dugme buy it now na ebayu da ce u roku od par sati neki pametnjakovic da se javi preko KP da ima

Napisano

američanin je deklarisao cevke kao ispitane tj merene, teško da bi to neko na KP uradio,

tako da ne obraćaš pažnju na "šta-bi-bilo-kad-bi-bilo"

• Članovi koji sada čitaju   0 članova

• Nema registrovanih članova koji gledaju ovu stranicu
  • Kreiraj novo...