Okibokis Napisano Decembar 17, 2013 #1 Napisano Decembar 17, 2013 Da li se neko nekad sretao sa ovom firmom?U pitanju su pojacala i monoblokovi,Isto tako mi je nepoznanica japanska firma J&J Evo slika pa mi desifrujte ako se neko razume.Unapred hvala! Meni to treba da stigne,a dok ne stigne bezuspesno trazim po netu i nista ne mogu da nadjem:(
Superhik Napisano Decembar 17, 2013 #2 Napisano Decembar 17, 2013 Proverio sam i firma MatEr vise ne postoji. Nista o njima ni na googletu, osim sto mozes naruciti neki stari izvjestaj o poslovanju, cisto sumnjam da te to zanima. Inace nikad cuo za njih, ali ako ti treba sta prevesti javi.
Okibokis Napisano Decembar 17, 2013 Autor #3 Napisano Decembar 17, 2013 Proverio sam i firma MatEr vise ne postoji. Nista o njima ni na googletu, osim sto mozes naruciti neki stari izvjestaj o poslovanju, cisto sumnjam da te to zanima. Inace nikad cuo za njih, ali ako ti treba sta prevesti javi. Sutra mi stize,kapiram da je i tada bila manufaktura,ali prospekt i sema me je zaintrigirala da saznam o koliko se ozbiljnom brendu radilo.Isto tako ovaj japanski ekvilajzer preamp J&J.Na oko deluje ozbiljno a na netu nista.
Preporučeni Komentari
Kreiraj nalog ili se prijavi da daš komentar
Potrebno je da budeš član DiyAudio.rs-a da bi ostavio komentar
Kreiraj nalog
Prijavite se za novi nalog na DiyAudio.rs zajednici. Jednostavno je!
Registruj novi nalogPrijavi se
Već imaš nalog? Prijavi se ovde
Prijavi se odmah