neskor Napisano Februar 20, 2013 #1 Napisano Februar 20, 2013 Danas dobih ove trafoe. Nazalost nemam nikakve podatke o njima. Pretpostavljam da se radi o nekim konverterima sa balansiranog na RCA. Koliko sam saznao izvadjeni su iz neke EAB miksete. Na primaru postoje jedan par izvoda, koji pokazuju 2,6R otpora i oko 50mH induktivnosti, a na sekundaru takodje jedan par koji je 3,6R i 150mH. Da li neko moze da mi kaze otprilike o kojem odnosu se radi i za koju impedansu su namenjeni?
stein Napisano Februar 20, 2013 #2 Napisano Februar 20, 2013 Danas dobih ove trafoe. Nazalost nemam nikakve podatke o njima. Pretpostavljam da se radi o nekim konverterima sa balansiranog na RCA. Koliko sam saznao izvadjeni su iz neke EAB miksete. Na primaru postoje jedan par izvoda, koji pokazuju 2,6R otpora i oko 50mH induktivnosti, a na sekundaru takodje jedan par koji je 3,6R i 150mH. Da li neko moze da mi kaze otprilike o kojem odnosu se radi i za koju impedansu su namenjeni? Ja se ništa ne razumem, ali bih za prenosni odnos na jednu stranu prikačio recimo neki mali AC napon i izmerio napon na drugoj strani...
Preporučeni Komentari
Kreiraj nalog ili se prijavi da daš komentar
Potrebno je da budeš član DiyAudio.rs-a da bi ostavio komentar
Kreiraj nalog
Prijavite se za novi nalog na DiyAudio.rs zajednici. Jednostavno je!
Registruj novi nalogPrijavi se
Već imaš nalog? Prijavi se ovde
Prijavi se odmah