Jump to content

Preporučeni Komentari

Napisano

Imam nameru ovih dana da porucim delove za aleph , pa me interesuje da li se moze iz digi key porucivati direktno,kao iz farnella,ili futurlec-a. Ja sam tamo porucivao ,, do 50 evra ne sme preci ukupni racun ,platim karticom, stigne mi kuci direktno i vise nista ne placam..Ako je neko vec porucivao iz gore navedene firme,, moze odgovor .

Pozdrav

• Odgovora 8
  • Kreirano pre
  • Zadnji odgovor pre

Aktivni članovi u ovoj temi

Popularni dani

Aktivni članovi u ovoj temi

Napisano

Jedna od firmi iz bg-a koja prodaje elektroniku radi sa njima .....ja sam naručivao onomad mikrofone preko njih i uredno stigli ....sad koja je , ne bih tačno umeo reći . Dakle nazoveš dve tri firme i vidiš koji rade sa njimainteresantna zastava

Napisano

rade barem 4 firme.iako je verovatno registovanjem naloga dostupnije više podataka od mega-priče na terms&conditions, preporuka je da ipak ideš preko firmi,ume ukupna cifra da "opeče" za manje iznose.znači Vremeplov, Mikroprinc.. firmu na t neću da pominjem.

Napisano

ma znam koje firme rade, nego ,sam uvek prolazio jeftinje kada sam sam, direktno porucivao, nego kada sam porucivao preko x firme

Napisano

ja samo znam da se i "velika četvorka" (bude ih i 6-7) sačekuje sa dkey narudžbinama i pušta kao jednu zarad ubijanja troškova.(sasvim svejedno da li je u pitanju US ili DE)ako njima kao dobavljačima nije svejedno, onda je to valjda očigledno.

Kreiraj nalog ili se prijavi da daš komentar

Potrebno je da budeš član DiyAudio.rs-a da bi ostavio komentar

Kreiraj nalog

Prijavite se za novi nalog na DiyAudio.rs zajednici. Jednostavno je!

Registruj novi nalog

Prijavi se

Već imaš nalog? Prijavi se ovde

Prijavi se odmah
  • Članovi koji sada čitaju   0 članova

• Nema registrovanih članova koji gledaju ovu stranicu
  • Kreiraj novo...