pctrade Napisano Oktobar 19, 2012 #1 Napisano Oktobar 19, 2012 Imam nameru ovih dana da porucim delove za aleph , pa me interesuje da li se moze iz digi key porucivati direktno,kao iz farnella,ili futurlec-a. Ja sam tamo porucivao ,, do 50 evra ne sme preci ukupni racun ,platim karticom, stigne mi kuci direktno i vise nista ne placam..Ako je neko vec porucivao iz gore navedene firme,, moze odgovor . Pozdrav
Rade Napisano Oktobar 19, 2012 #2 Napisano Oktobar 19, 2012 Jedna od firmi iz bg-a koja prodaje elektroniku radi sa njima .....ja sam naručivao onomad mikrofone preko njih i uredno stigli ....sad koja je , ne bih tačno umeo reći . Dakle nazoveš dve tri firme i vidiš koji rade sa njimainteresantna zastava
guja011 Napisano Oktobar 19, 2012 #3 Napisano Oktobar 19, 2012 rade barem 4 firme.iako je verovatno registovanjem naloga dostupnije više podataka od mega-priče na terms&conditions, preporuka je da ipak ideš preko firmi,ume ukupna cifra da "opeče" za manje iznose.znači Vremeplov, Mikroprinc.. firmu na t neću da pominjem.
pctrade Napisano Oktobar 19, 2012 Autor #4 Napisano Oktobar 19, 2012 ma znam koje firme rade, nego ,sam uvek prolazio jeftinje kada sam sam, direktno porucivao, nego kada sam porucivao preko x firme
guja011 Napisano Oktobar 19, 2012 #5 Napisano Oktobar 19, 2012 pa registruj se na dkey pa će ti biti vidljiviji detalji t&k mada nemoj da se iznenadiš.
guja011 Napisano Oktobar 19, 2012 #7 Napisano Oktobar 19, 2012 ja samo znam da se i "velika četvorka" (bude ih i 6-7) sačekuje sa dkey narudžbinama i pušta kao jednu zarad ubijanja troškova.(sasvim svejedno da li je u pitanju US ili DE)ako njima kao dobavljačima nije svejedno, onda je to valjda očigledno.
shonne Napisano Oktobar 19, 2012 #8 Napisano Oktobar 19, 2012 postoji bolja varijanta preko DE, preko 65 eur je free postarina samo ako imas nekod u DE
pctrade Napisano Oktobar 20, 2012 Autor #9 Napisano Oktobar 20, 2012 pa probacu , nije da me nista ne kosta , pa kako prodjem .. dok ne probas ... ni ne saznas.
Preporučeni Komentari
Kreiraj nalog ili se prijavi da daš komentar
Potrebno je da budeš član DiyAudio.rs-a da bi ostavio komentar
Kreiraj nalog
Prijavite se za novi nalog na DiyAudio.rs zajednici. Jednostavno je!
Registruj novi nalogPrijavi se
Već imaš nalog? Prijavi se ovde
Prijavi se odmah