revox Napisano Novembar 10, 2011 #1 Napisano Novembar 10, 2011 evo jedna prosta nadasve efikasna i ful DIY varijantaza gamofone koji imaju donju ploču od iverice/mediapanaukoliko se nekome ne prave spajkovi od navedenih materijala može da bira od čega će ih praviti a i ne moradovoljno je uzeti noge od starih uređaja i njih postaviti umjesto spajkova i u otvor ubaciti kuglicu od ležaja adekvatne veličine
Ја sam sam Napisano Novembar 10, 2011 #2 Napisano Novembar 10, 2011 za gamofone koji imaju donju ploču od iverice/mediapanaТо изгледа само за Торенсе. Добра идеја
revox Napisano Novembar 11, 2011 Autor #4 Napisano Novembar 11, 2011 alal si ga zakomplikovao.... kako komplikovano brate mili :doh:sve je reciklaža :hammer:5 rupa, 5 šarafa, 5 šajbni, 4 rolera od deka /da nisu baš tvrdi kao kamen/, 2 filc samoljepljiva kružića, 4 noge od starih uređaja, 4 kuglice iz ležajahebat ga, bolje nego ovi što prave spajkove po ne znam ni ja kolko para i prodaju manitom naroduima i prostija varijanta, no ti je ne mogu kazat
stein Napisano Novembar 11, 2011 #5 Napisano Novembar 11, 2011 Roleri od deka su nešto što držim svuda po kući...
revox Napisano Novembar 11, 2011 Autor #6 Napisano Novembar 11, 2011 Roleri od deka su nešto što držim svuda po kući... Poslaću ti ako ti se pravi kad Marko dođe u PG
stein Napisano Novembar 11, 2011 #7 Napisano Novembar 11, 2011 Poslaću ti ako ti se pravi kad Marko dođe u PGHvala, ali nema potrebe, ova tri što drže onih šezdesetak kilograma podloge, baze i tanjira još se dobro drže. šiljci.
Preporučeni Komentari
Kreiraj nalog ili se prijavi da daš komentar
Potrebno je da budeš član DiyAudio.rs-a da bi ostavio komentar
Kreiraj nalog
Prijavite se za novi nalog na DiyAudio.rs zajednici. Jednostavno je!
Registruj novi nalogPrijavi se
Već imaš nalog? Prijavi se ovde
Prijavi se odmah