Jump to content

Preporučeni Komentari

Napisano

Elem, placam kablovsku 650 dindzi, nekih 70 kanala za koje me bas zabole, ionako se po ceo dan u kuci gledaju 2 decja kanala i kablovski internet 1090din, nisam ni gledao koliki je protok, zavrsava mi posao u 99% slucajeva, cak i vecinu HD materijala prevuce u realnom vremenu. Operator - nebitan.Stigla ponuda od drugog operatera, (opet nebitno kojeg)- besplatan KDS prikljucak- Oslobadjanje od KDS pretplate za celu 2011.- besplatan internet prikljucak i prva tri meseca gratisTaj drugi operater na teritoriji Nisa kablovsku naplacuje 300, u Vranju 400, ali u svim gradovima od Pojata do severnog pola je pretplata 900dindzi.Pitanje je - ko je ovde lud a kome smrde noge? U zgradi se vise od polovine napalilo na ponude koje ni Deda Mraz nema u svom dzaku.Pokusavao sam da objasnim komsijama da nista nije DZABE ali Srbi su to :frusty: Ako nesto zna sta se tacno valja iza ovakvih ponuda (narocito me zanima iskustvo onih koji su eventualno imali cast da nasednu na ovakva obecanja), zamolio bih da prosvetli situaciju.

• Odgovora 1
  • Kreirano pre
  • Zadnji odgovor pre

Aktivni članovi u ovoj temi

Popularni dani

Aktivni članovi u ovoj temi

Napisano

Govoreći samo u sopstveno ime: To što nemaš, to te i ne svrbi.

Kreiraj nalog ili se prijavi da daš komentar

Potrebno je da budeš član DiyAudio.rs-a da bi ostavio komentar

Kreiraj nalog

Prijavite se za novi nalog na DiyAudio.rs zajednici. Jednostavno je!

Registruj novi nalog

Prijavi se

Već imaš nalog? Prijavi se ovde

Prijavi se odmah
  • Članovi koji sada čitaju   0 članova

• Nema registrovanih članova koji gledaju ovu stranicu
  • Kreiraj novo...