Jump to content

Preporučeni Komentari

Napisano

Clanovima foruma poklanjam Yamaha CDX880 plejer. Cita sve diskove jedino nema ni analogni ni digitalni izlaz. Optiku nisam probaoPlejer je u dobrom fizickom stanju osim par ogrebotina na poklopcu

• Odgovora 15
  • Kreirano pre
  • Zadnji odgovor pre

Aktivni članovi u ovoj temi

Aktivni članovi u ovoj temi

Napisano

Clanovima foruma poklanjam Yamaha CDX880 plejer. Cita sve diskove jedino nema ni analogni ni digitalni izlaz. Optiku nisam probaoPlejer je u dobrom fizickom stanju osim par ogrebotina na poklopcu

Pa kakav onda izlaz ima ako nema ni analogni ni digitalni izlaz? :scratch_head: Za slušalice, optički?
Napisano

Clanovima foruma poklanjam Yamaha CDX880 plejer. Cita sve diskove jedino nema ni analogni ni digitalni izlaz. Optiku nisam probao

Како нема, јел то овај : Postavljena slika  ?

Ето поклони га мени, а Ја ћу да се реванширам некако!

Napisano

Mislim da je to problem kod tog cd plejera. Iamo sam i ja takav sa istim problemom ali sam ga razbucao za potrebe drugog. Jos uvek imam elektroniku ali nemam transport

Napisano

Pa šta bi jel ga neko već ćapio? Evo meni bi lepo lego uz moje Yamaha pojačalce... :Viannen_loungelizard:

Napisano

Pa šta bi jel ga neko već ćapio? Evo meni bi lepo lego uz moje Yamaha pojačalce...  :Viannen_loungelizard:

Ја нисам, ал'  изгледа да нам предстоји чекање и неизвесност  :baklja:.
Napisano

Ја нисам, ал'  изгледа да нам предстоји чекање и неизвесност  :baklja:.

evo ja se javljam da vam razresim dilemu! Necu uzeti ovaj player :sarcastic_hand:
Napisano

:Viannen_loungelizard:ето један мање  :good2:, само још да се Катана јави !

vidim ja da ce neko da ponese prezime Capic :Viannen_loungelizard:
Napisano

Dakle, sve mehanički gledano radi, samo nema audio signala na izlazu... Dakle, spreman za čerečenje :)

Napisano

Pošto sam ja već osvojio jednu besplatnu Yamahu, smatrao sam da bi bilo krajnje nepristojno stati još jednom u red. Jedna neispravna Yamaha u kući je sasvim dovoljna... :Viannen_loungelizard:

Napisano

U nas, kad je džabe i sirće je slatko... Evo i ja se prijavljujem da ne uzmem CD plejer. Dakle -2 :)

Guest
Ova tema je za sada zaključana i nisu omogućeni budući odgovori.
  • Članovi koji sada čitaju   0 članova

• Nema registrovanih članova koji gledaju ovu stranicu
  • Kreiraj novo...