revox Napisano Oktobar 12, 2024 #1 Napisano Oktobar 12, 2024 (izmenjeno) aj cisto da provjerim da ne bude da sam bandoglav i ćorav elem u ljetnjoj dokolici posto mi je iz GB dolazio prijatelj narucim od mantra audio dvije zamjenske igle jednu za shure m75mb i to po nihovim preporukama elipticnu i jednu za dual ULM68E u stvari ortofon om20 i to stigne i to isprobam i po meni dual ULM68E je ok, elipticna i sviri ok, dok mi se za shure ipak cini da elipse nije viđelo iako me menager mantre ubjeđuje da je ipak elipticna radiusa 0.35mil x 0.7mil sto ja nikako da vidim. mislim shure radi al je malo mutna u srednjim i visikim cak i u odnosu na original sfericni shure 75mb type 2 evo fotke pa da vidim sto vam se cini Izmenjeno Oktobar 12, 2024 od revox
revox Napisano Oktobar 12, 2024 Autor #2 Napisano Oktobar 12, 2024 (izmenjeno) ovo je "elipticna" 0.35mil x 0.7mil radiusa kako tvrde iz GB Izmenjeno Oktobar 12, 2024 od revox
revox Napisano Oktobar 12, 2024 Autor #3 Napisano Oktobar 12, 2024 a ovo je original sfericna m75mb type2
Preporučeni Komentari
Kreiraj nalog ili se prijavi da daš komentar
Potrebno je da budeš član DiyAudio.rs-a da bi ostavio komentar
Kreiraj nalog
Prijavite se za novi nalog na DiyAudio.rs zajednici. Jednostavno je!
Registruj novi nalogPrijavi se
Već imaš nalog? Prijavi se ovde
Prijavi se odmah