Jump to content

Tuning-Styling / Friziranje četvorotočkaša i uopšteno


gluv_i_udaren

Preporučeni Komentari

Meni te trke na pravcu nemaju poentu, tog golfa od 1200hp moze da dobije na slalomu ili brdskim trkama, 1.8t sa pratecim periferijama adekvatnim za to. Sta je zanimljivo da se isplais prva druga treca na pravcu. Slalom, track day, brdske trke i reli imaju poentu a drag i 402 po meni dzabe smo krecili.

Link to comment
Podeli na ovim sajtovima

  • 7 months later...
On 26.6.2020. at 9:54, gluv_i_udaren reče

Boba je sa Golfom prekuc’o igricu, a što se kombija tiče, tu mislim da je Renault pobedio. Oni su stavili agregat iz F1 u Espace :)

 

 

U takvom F1 espace-u je Dejvid Kultard provozao Frenka Vilijamsa (koji je paraplegičar posle saobraćajke) na trkačkoj stazi 1994 godine. Trebalo je da vidite snimak koliko je ushićen bio!

Link to comment
Podeli na ovim sajtovima

  • 1 year later...

Evo jedne pošalice koju su nam italijanski programeri iz Magneti Marelli-ja ostavili u MJD6F3 motornom racunaru od Punta 1.3MJD. Naravno, isti tekst je nasledila i Corsa

image.thumb.png.76c02184baf9258729292c9f94ad738c.png

 

 "Progetto SW 6JF - Perche' questo campo dovrebbe essere composto da 255 caratteri diversi ? Non si potrebbe inserire una barzelletta al posto di 255 caratteri diversi ? C'e' un Italiano un Francese e un Ferrarese che vanno alle olimpiadi in Australia"

"SW 6JF Project - Why should this field be composed of 255 different characters? Couldn't you insert a joke instead of 255 different characters? There is an Italian, a Frenchman and a Ferrarese who go to the Olympics in Australia"

Nije da me ne zanima nastavak...

Link to comment
Podeli na ovim sajtovima

Kreiraj nalog ili se prijavi da daš komentar

Potrebno je da budeš član DiyAudio.rs-a da bi ostavio komentar

Kreiraj nalog

Prijavite se za novi nalog na DiyAudio.rs zajednici. Jednostavno je!

Registruj novi nalog

Prijavi se

Već imaš nalog? Prijavi se ovde

Prijavi se odmah
  • Članovi koji sada čitaju   0 članova

    • Nema registrovanih članova koji gledaju ovu stranicu
×
×
  • Kreiraj novo...