Jump to content

Akumulatorska bušilica


NIXIE

Preporučeni Komentari

I nakon svega kupih Bosch GSB120Li, sa sve rezervnom baterijom, punjačem i koferčetom za 13.000din. Odmah isprobano naravno, ne znam kako sam do sada živeo bez ovoga?

Prvo sam pogledao Womax u Woby House, cena je 7.300 sa rezervnom baterijom, nisam bio baš nešto impresioniran, Bosch slična takva je 9.800 (@patason predlog).

Zatim odem u radnju Stridon group doo u Vojislava Ilića (ovlašten Bosch diler) da kupim model, GSR120Li za 9.800din. To je ista ovakva koju sam kupio samo bez vibracije (čekića) i sa malo slabijim baterijama od 1,5Ah. https://prodavnicaalata.rs/

Prodavac mi donese neku koja izgleda kao da je već korišćena, otvoren i prljav kofer spolja i iznutra, bez punjača, bez PVC kesica. Odustanem odmah i kupim ovu skuplju, neotvaran kofer (ima one nalepnice sa strane), sve u PVC kesicama i netaknuto, a baterije jače, 2.0Ah.

Mislim da ta opcija sa čekićem može da buši rupe samo u cigli, beton ne bih probao, možda bude i korisno nekad. Nakon registracije na Bosch sajtu dobije se garancija 3god.

20200516_134452.jpg

20200516_135035.jpg

20200517_121716.jpg

Link to comment
Podeli na ovim sajtovima

zanimljiva spravica.

ja imam 4 komada bošića na 9,6 volti, kupljenih za smešne pare a u nameri da se podmlade prepakivanjem na litijum al slabo, teško se nabavljaju bat-pakovanja pa i crknuta. u čekanju godoa, jedna bošica je dobila 5 metara kabla i 2 solidne štipaljke i to radi čudesno. jedino

je 55Ah baterija malkice trapava za nošenje.

ne patim od kordles alata, imao sam iskru kojoj je pevnuo rotor, a sad kada gledam da neku i zbavim, sve su vibracione što mi ne treba

oću npr dvobrzinku najgluplju al ne vredi, sve neke praporce nude

Link to comment
Podeli na ovim sajtovima

Meni je krivo što ona jeftinija nije bila nova, nju bih kupio svakako, vibracija mi ne treba, imam za to sa betonom dve bušilice. Ali tako ispade, imali su samo jedan komad po sniženoj ceni.

Link to comment
Podeli na ovim sajtovima

Kreiraj nalog ili se prijavi da daš komentar

Potrebno je da budeš član DiyAudio.rs-a da bi ostavio komentar

Kreiraj nalog

Prijavite se za novi nalog na DiyAudio.rs zajednici. Jednostavno je!

Registruj novi nalog

Prijavi se

Već imaš nalog? Prijavi se ovde

Prijavi se odmah
  • Članovi koji sada čitaju   0 članova

    • Nema registrovanih članova koji gledaju ovu stranicu
×
×
  • Kreiraj novo...