Jump to content

microsoft web lifecam cinema ne radi


dunavko

Preporučeni Komentari

instalirao win8,instalirao lifecam3.6 program,ukljucio na usb microsoft web HD lifecam cinema,startovao ga i on izbacio poruku" there is no camera connected to this computer".ima na netu resenje problema,ima vise resenja al nijedno nisam uspeo da postavim i da lifecam3.6 proradi.lifecam cinema kamera je ispravna jer je testirana na online programima a i radi na malim rezolucijama na nekim programima.nisam pronasao neki program koji je free a da moze da radi u visokoj rezoluciji 1920X1080 i to sa ovom kamerom.probao sam sve varijante ,ukljuci,iskljuci,mikrofon dole,na nulu itd...jel ima neko neko iskustvo-resenje?

Link to comment
Podeli na ovim sajtovima

  • Odgovora 12
  • Kreirano pre
  • Zadnji odgovor pre

Aktivni članovi u ovoj temi

imam nesto da dodam.hvala.da ne poverujes.Microsoft firma napravi program LIFECAM 3.6 koji daje besplatno za sve one nesretnike koji kupe MICROSOFT web HD lifecam studio kameru.i kod spajanja hardwera i softwera,program izbaci onu cuvenu poruku-kamera nije priklj. na komp. ceo buljuk ljudi koji su kao ja  kupili tu kameru se zali na netu,daju strucnjaci neka resenja,ali nista.nijedan drugi program za web kamere ne podrzava rad u visokoj rezoluciji.koji je to biznis i foliranje.najgore sto ima sajtovi koji testiraju online kamere i jedan hrvatski istestira i izbaci mi podatke original za tu kameru,znaci kamera radi u HD rez..moja tri racunara i tri operativna sistema ne mogu to da rese.provalim program camera u win8 ekako daje najbolji zapis ali ga nema na win7 koji mi treba.izgleda da je fora da za te hd kamere postoji malo programa i moraju da se kupe??!!instalirao sam gomilu tih free programa ali HD radni rezim nijedna ne podrzava???da kupim drugu kameru ?ili stap za pecanje?

Link to comment
Podeli na ovim sajtovima

nixie,ne mogu da updajtujem te zakrpetine jer kod instalacije mi se pojavljuje: mora da budete sigurni da ste spojili usb kameru i dalje je on ne vidi i prekida instalaciju a kamera je ubodena na sve usb portove na pc-6 kom.zbunjujuce sto radi na test sajtovima i radi na niskim rezolucijama na gomili programa za webcam.

Link to comment
Podeli na ovim sajtovima

U BIOS izmeniti prekidač za „legacy USB“? Uključen je driver za USB 3.0 u BIOS? Neki od miševa ili šta već, USB2.0 uključen u 3.0 port? Znam da deluje (su)loodo ali, been there done that.

Link to comment
Podeli na ovim sajtovima

sad sam instalirao cyberlink youcam7 i uspeo da nateram kameru da radi u rezoluciji 1920 X1080 -sto mi je sumnjivo,ali foto koju napravi ima oko 350kb sto je malo ali daj sta das.nemogu vise da se nerviram,proslo ovo stanje,za nekoga drugo,pa proso cas.cas proso,cas nije,tu je negde.

doslo drugo stanje,ni vise ni manje,jer prosao je cas i pokvario mladoj stas.

ja mislim da ce za 9 meseci plus minus dva da drzava dozivi eksploziju nataliteta.a imena bi mogla da budu u stilu koronka ili koronas..

Link to comment
Podeli na ovim sajtovima

Kreiraj nalog ili se prijavi da daš komentar

Potrebno je da budeš član DiyAudio.rs-a da bi ostavio komentar

Kreiraj nalog

Prijavite se za novi nalog na DiyAudio.rs zajednici. Jednostavno je!

Registruj novi nalog

Prijavi se

Već imaš nalog? Prijavi se ovde

Prijavi se odmah
  • Članovi koji sada čitaju   0 članova

    • Nema registrovanih članova koji gledaju ovu stranicu
×
×
  • Kreiraj novo...