Jump to content

COVID 19 ostanite kod kuće


paja959

Preporučeni Komentari

15 hours ago, damic said:

Gde nadje ovo sediste, imao sam takvo pre 50 godina. BTW, ne znam kako ovi momci sada voze na ovim "penkalama" od sedista.

Još imam Favorit kožno...

Link to comment
Podeli na ovim sajtovima

19 minutes ago, Pchelac said:

Mmm, vozao sam Favorita sestobrzinku 89te... drugaciji grad je to bio tada.

Omladinac, do tada sam ja prestao da vozim ozbiljno, dva sina, ratovi kasnije... ;) Pre toga, toliko puta do vrha Avale... Jeste, al' šta tek ja (moja malenkost) da kažem, koliko je tada (moje tada) bio drugačiji? Bike je još živ. Mlađi sin se zapanjio kada mu je majstor, kada je odvezao bike na osvežavanje, ne tako davno, rekao da je jedino što može da učini jesu kederi na upravljaču i gume, ako baš mora jer su i one bile dobre... Da, zamenio je i sic... Bio je neki moj neuspeo pokušaj middle-age-crisis uzani (više mi je bilo žao da se kožni original suši na suncu) pa je stavjen neki bolji...  Ma, o tempora o mores, a u stvari samo prirodno starenje... ;) Baš mi se dopada Vaše novo vozilo, uživajte...

Link to comment
Podeli na ovim sajtovima

Evo, Mikorist će me razumeti :D otišla mi dobra dva dana ovog produženog vikenda da instaliram Hackintosh sa opencore-om na Ryzen 3600 mašinu. Znači pakao :( ali uspelo na kraju posle višesatnih isčitavanja kompletnog Vanilla guide-a, i drugih izvorima. Svi tutoriali na youtube ne vrede naravno :hammer: a ovi ludaci iz opencore-a izbacuju novu verziju svake dve nedelje i sve ispomeraju po plist-u da mora sve ponovo da se pravi, izbacuju nove drajvere, stari ne vrede, treba Dsst ne treba Dsst, ludaci psihotični :ph34r:. No, sve radi konačno :happy64:

IMG_20200420_150530_resize_5.jpg

Link to comment
Podeli na ovim sajtovima

  • 2 nedelje kasnije...

Kreiraj nalog ili se prijavi da daš komentar

Potrebno je da budeš član DiyAudio.rs-a da bi ostavio komentar

Kreiraj nalog

Prijavite se za novi nalog na DiyAudio.rs zajednici. Jednostavno je!

Registruj novi nalog

Prijavi se

Već imaš nalog? Prijavi se ovde

Prijavi se odmah
  • Članovi koji sada čitaju   0 članova

    • Nema registrovanih članova koji gledaju ovu stranicu
×
×
  • Kreiraj novo...