NIXIE 1794 #121 Napisano Januar 15 Ovako stoje stvari po meni. Iz avijona se vidi da taj prekidač i činčevi ti kvare zvuk. Žice ne znam koje su, ali uzmi od nekog makar malo one Dunavkove žice. I stavi kipp prekidač neki bolji. Imam dosta žice ako ti treba. Kutija je plastična i ne utiče puno sigurno, osim što je drvenasta puno lepša ako se lepo uradi. Podeli ovu poruku Link do poruke Podeli na ovim sajtovima
Mikorist 4624 #122 Napisano Januar 15 Zato sam ja pravio onoliku kutiju za DAC.... Em staju izlazni trafoi - em bafer - em pločica za DAC - em ispravljač - em trafo golem... A sve može i u 3 kutije sa zilion kablova p.s. plus uvek mogu sve iznutrice da zamenim... nekim drugim - novim Toppingom - nekim trećim DIY DAC-om Podeli ovu poruku Link do poruke Podeli na ovim sajtovima
Lemić 303 #123 Napisano Januar 15 29 minutes ago, NIXIE said: Ovako stoje stvari po meni. Iz avijona se vidi da taj prekidač i činčevi ti kvare zvuk. Žice ne znam koje su, ali uzmi od nekog makar malo one Dunavkove žice. I stavi kipp prekidač neki bolji. Imam dosta žice ako ti treba. Kutija je plastična i ne utiče puno sigurno, osim što je drvenasta puno lepša ako se lepo uradi. Mislim da nisi pažljivo pročitao, to u kutiji je tuđe, moji su na pleksiglasu. 5 minutes ago, Mikorist said: Zato sam ja pravio onoliku kutiju za DAC.... Em staju izlazni trafoi - em bafer - em pločica za DAC - em ispravljač - em trafo golem... A sve može i u 3 kutije sa zilion kablova Ti ćeš tek da dođeš na tapet, em si me podmašio, em to činiš i dalje, ima tema o DAC-u pa da je ja bar ne širim ovde, mada se dopunjuju. Imam ja još trafuljaka, a dobići ih još: 1 Mikorist je reagovao/la na ovo Podeli ovu poruku Link do poruke Podeli na ovim sajtovima
vladd 2781 #124 Napisano Januar 15 Fini ti UTC trafuljci. Mogu da se slozim sa Nixie, moglo je tu da padne bar savijeno limce i neki pristojni cincevi,, ako je vec cela kutija problem, nije to bog zna kakav trosak, a garantuje kvalitet i pouzdanost. Zice deluju korektne. 1 Lemić je reagovao/la na ovo Podeli ovu poruku Link do poruke Podeli na ovim sajtovima
Lemić 303 #125 Napisano Januar 15 Ne ulazim baš previše u tuđi izbor i ukus, moji će da se upakuju u drvenu kutiju. Za činčeve će se videti, verovatno WBT, a žica je posebna priča. Ovo što je na slici, moguće da je vojna, ja bih ipak uzeo nešto egzotično čisto, mada ne dajem ni 5 para za kablažu, no, nekad valja napraviti izuzetak, neki predlog? 1 vladd je reagovao/la na ovo Podeli ovu poruku Link do poruke Podeli na ovim sajtovima
vladd 2781 #126 Napisano Januar 15 Znam da sam negde video te lepotinje http://soundgate.net/product/MzQ1.highend Podeli ovu poruku Link do poruke Podeli na ovim sajtovima
vladd 2781 #127 Napisano Januar 15 Dobru zicu ima dunavko, ako nije rasprodao riznicu...mil standard, posrebreni bakar u teflonu, ako je to zona interesovanja... Podeli ovu poruku Link do poruke Podeli na ovim sajtovima
Lemić 303 #128 Napisano Januar 15 Hvala, išao bih možda radije na golu žicu pa naneo svoju izolaciju, pereferiram bakar, no, možda je red da okusim srebro. 1 1 gluv_i_udaren and vladd je reagovao/la na ovo Podeli ovu poruku Link do poruke Podeli na ovim sajtovima
gluv_i_udaren 508 #129 Napisano Januar 15 Ja nekako volem bakar mundorf a srebro neotech, i jedno i drugo izvaditi iz tankog teflona i prebaciti u debeli. I onda za bajpas staviti dobre releje, čisto da mora kabl za struju, pa sve zajedno u drvo I odoše dva trafuljka u projekat 1 Lemić je reagovao/la na ovo Podeli ovu poruku Link do poruke Podeli na ovim sajtovima
gluv_i_udaren 508 #130 Napisano Januar 15 Ako će šta pomoći, mogu poslati metar Neotech LECT 26 awg (pravougaoni presek, occ bakar, ptfe izolacija) ili SOCT 28 awg (okrugli presek, ptfe izolacija) to bi išlo savršeno sa WBT 0210cu 1 Lemić je reagovao/la na ovo Podeli ovu poruku Link do poruke Podeli na ovim sajtovima
Lemić 303 #131 Napisano Januar 15 Tuđi skutijani trafoi imaju mogućnost bajpasa zbog nevernih Toma, ja slušam trafoe iza CD-a već više od 2 decenije, nema govora ni o kakvom bajpasovanju, čisto sam naveo svoj slušni zaključak i moguće činioce koji utiču na razliku. Gde ima te dve žice da se kupe? Podeli ovu poruku Link do poruke Podeli na ovim sajtovima
gluv_i_udaren 508 #132 Napisano Januar 15 Poslaću Vam, bakra sam uzeo metar viška. Dajte mi adresu na PM i odaberite pravougaonik ili krug I ne stavljajte nikakav bajpas onda kad znate da je bolje kroz trafoe Podeli ovu poruku Link do poruke Podeli na ovim sajtovima
NIXIE 1794 #133 Napisano Januar 15 pre 30 minuta, Lemić reče nema govora ni o kakvom bajpasovanju, To je ispravno. Nisam onomad baš odmah shvatio šta je tuđe a šta tvoje. Podeli ovu poruku Link do poruke Podeli na ovim sajtovima