Jump to content

Koji 24bit DAC? (split iz SissySIT)


shonne

Preporučeni Komentari

MacOS jede sve što postoji za VIDEO. Izuva iz cipela :D

I to ćemo kod tebe @Doktor da demonstriramo da vidiš. Direkt na TV 

Redosled za Video je Ventura macOS pa Windows 10 pa Linux RT .

 

Jedino nije fer - nisam iste ICC profile stavljao.  Išao u detalje sa optimizacijom boja. Ali ovako po default je taj redosled.;)

Link to comment
Podeli na ovim sajtovima

1 hour ago, Mikorist said:

Msm i dunavkova žica je posrebrena a ovo bolje svira - da ga jebem zašto. Za 33 evra mi se jebe koja je marka :risitas:

Pa zato što je hakovana.

Link to comment
Podeli na ovim sajtovima

56 minutes ago, NIXIE said:

Meni Kardas nije stigao, prodavc se pravi blesav. Uskoro ide zahtev za Refund.

Gde si naručio, ima neki lik u De, al sumnjivo, Hifi Colective u UK, al im Rusi hakovali poštu i kasne previše. Uzeh ovde, 10e metar.

Link to comment
Podeli na ovim sajtovima

Kupio sam isto gde i Mika. Prodavac je pre sat vremena odgovorio i rekao da će mi refundirati, paket je verovatno izgubljen. I nije bilo ni blizu tako skupo. Da je po10eur/m, ne bih kupovao sigurno.

Izmenjeno od NIXIE
Link to comment
Podeli na ovim sajtovima

On 1. 3. 2023. at 21:33, asimze reče

E da se razumijemo, ti francuzi su prava đubrad. Kupim one skuplje USB konektore, poslije i te gole pozlačene i neče da radi. Sjebao se živ. Kupim skuplje kod kineza i odjednom sve radi. Nakon silnog mjerenja  i kontrole sam zaključio da kod njihovih konektora nije dovoljna debljina kontakata i da jednostavno ne hvataju.

Taj žuti kabal me baš interesuje da li vrijedi tih para, jer je malo poskup. U zadnji momenat se opredjelio za Somercable i čekam od kineza konektore, one od 7 E. Zašto se nisi opredjelio za Vladdinu verziju kabla, Sommercable imaš u BG? Miko bio prezadovoljan.

Jes to si skroz u pravu. Dva puta proveri pre nego što kupiš od njih. Često prodaju Kinesku robu . Naravno bez naznake da je made in PRC.

Tako i ovaj kabl valjaju kao Hi-Fi (bez made in ) , a ono kineska firma samo tako.

AucharmUSB.thumb.png.039e7754e606440fa8c58f3c32ac5739.png

AucharmUSB2.thumb.png.b262289665ce1a0654cbfaa81a582946.png

A kod Francuza :

Audiophonics.thumb.png.bd4ba89231d8d9bdd60290f352e0b34c.png

Link to comment
Podeli na ovim sajtovima

Urađen kablić, opet pomak. Metlice i činele, nekako  nisam smatrao muzićirajućim, već  svirajućim efektima, večeras ih doživljavam muzikalno, čujem hum kutije klavira, dok bas ima dobru rezoluciju u donjim lagama, što je za uobičajeni FR zvučnik prilično nedostužno, doduše, moji Lauteri već odavno nisu tipični. Sledeći kabl koji ću nastojati da čujem je FAT, trebalo je već, biće.

Nek je kineska žica, dobio sam je ekspresno iz Fr u Beč, prijatelj doneo, sa Alija bi došlo ko zna kad i uz rizik da dobije noge. Topping sam isto kupio kod Francuza, jednaja cena ko kod Kineza bila.

Topping i dalje nastavlja da me zadivljuje svojom rezolutnošću i muzikalnošću i pre svega analognošću, ne znam kad sam obustavio traganje da mu nađem manu, desilo se spontano i neprimetno, što je za mandžiju malo čudno. Odo da  iznova uživam u TBM produkciji.

 

Link to comment
Podeli na ovim sajtovima

  • 2 nedelje kasnije...

Večeras blic sluška, zamenjen USB konektor na daku. Asimze je na svom metuo od pola Evra i oduševio se, ja se pretrgo pa od 1,90. Nikad nisam nešto gotivio orgulje, večeras su mi se dopale. Generalno, bolja prostornost, činele osetno bogatije, definisanije i muzikalnije.

Ja ne znam zašto se loše komponente uopšte ugrađuju, zamenjeni konektor mora da je gvozdenac i to od nekog prljavog recikliranog liva. Valjda se očekuje da kineski proizvod mora po defaultu da bude jeftin, pa se štipa gde god može, uprkos evidentnom zvučnom potencijalu koji ima, a koji se otkriva i zamenom krajnje banalnih stvari. 

Link to comment
Podeli na ovim sajtovima

Promašio sam konektor za MB od NUCa, naručiće se ovih dana, jedino nema dupli paralelni kod Audiosonica, al koj će mi pa. Inače je audiofilski, nije da je samo zlaćani, ovaj je bolji, to tek ne mogu da zamislim, ima i kod komšinice da svira.:buehehe:

Link to comment
Podeli na ovim sajtovima

  • 3 months later...

Kreiraj nalog ili se prijavi da daš komentar

Potrebno je da budeš član DiyAudio.rs-a da bi ostavio komentar

Kreiraj nalog

Prijavite se za novi nalog na DiyAudio.rs zajednici. Jednostavno je!

Registruj novi nalog

Prijavi se

Već imaš nalog? Prijavi se ovde

Prijavi se odmah
  • Članovi koji sada čitaju   0 članova

    • Nema registrovanih članova koji gledaju ovu stranicu
×
×
  • Kreiraj novo...