Jump to content

Recommended Posts

Pozdrav svima, evo već par dana sam na forumu ne znam gde ću pre, sve me zanima i po malo čituckam. Veliki sam ljubitelj muzike uglavnom slušam jazz i  instrumentalnu muziku. Već par godina posedujem komercijalni sitem risiver HK 3390 uparen sa warhfedale Vardus-200. NIsam baš zadovoljan pre svega basom ali u srednjim oblastima za jazz nekako čuketa. Uredjaje kupila žena na osnovu estetskog dojma:D U elektronici sam apolsutni početak ali imam veliku želju da učim, kad bih znao odakle da počnem. Želja mi je da sklepam svoj prvi sistem ne baš jake snage za slušaje muzike dok spavam-_- Od komponenti i alata posedujem neispravno napajanje za PC.  :pardon:

Share this post


Link to post
Share on other sites
45 minutes ago, dejanco32 said:

..... Od komponenti i alata posedujem neispravno napajanje za PC.  :pardon:

Dobrodosao!

Ovim gore si ispunio prvi uslov za uspesno DIY-erisanje - svestan si svojih trenutnih mogucnosti i resen da ih iskoristis do koske!

:)

 

velicina sobe , navike po pitanju glasnoce , sta hoces da koristis od izvora , koliko mesta imas da strpas zvucnjake (samo policica , samo polica , mogu i samostojeci ) itd.

 

?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hvala svima na dobrodošlici :cheers:     @ Zen mode Soba je 15-ak kradvata,  nije potrebna jačina više gustina i da je zvuk ispuni ne znam kako se to stručno kaže nadam se da me razumete:o Izvori bi bili komp, tablet.  Mada mi je sve to sad u drugom planu već želja da nešto sam napravim a pritom još i radi:D

Share this post


Link to post
Share on other sites

Svojevremeno sam slušao u nekom kaficu  mislim da su bili oni najmanji mIssion zvucnici M30i taj zvuk mi se dopao, možda ima i  manjih. Znači neki tog tipa što manji, čuo sam da i JBL ima dobre te male ili neka preporuka ako može do 25w max i manje , mislim da mi je to sasvim dovoljno za uspavljivanje  a cena što manja naravno:lol:

Share this post


Link to post
Share on other sites

onda bolan oglasi , pa kad vidis sta zanimljivo , linkuj ovde i pitaj za misljenje i iskustva (eventualna)

 

kisobran pozeljno imati ...... zna ovde svasta da pada kad momcovi udju u raspolozenje

:hihihihi:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×