Jump to content

P: Dynaudio Axis 5


zeljkor

Preporučeni Komentari

Prodajem par kutija iz naslova. Projekat koji sam uradio iz dosade, da bi cuo taj ultimativni zvuk Dynaudio kutija :) koji se propagira po carsiji od strane uvazenih clanova hifi zajednice. Sve je radjeno po nacrtu, bas kutija je posebna prica, zato sto je uradjena kao kutija u kutiji, izmedju je kvarcni pesak. Ukupno 6 varioventa po kutiji, 4 visokopropusna i dva standardna. Jedinice 30W100+ ultrararitetan 17M75+ D54+D28+D21. Zadnja dva su iz MSP serije. Sve jedinice u odlicnom stanju.

Zasto se prodaje. Odlucio sam se da za mene nije ultimativni zvuk, moje usi nisu tako fine. Skretnica je uradjena sa kvalitetnim delovima po nacrtu. Po meni moze bilje da se isprojektuje ali nisam zeleo da trosim vreme na to. Maske su uredjene koliko je moglo da se uklopi za ovaj tip kutije.  Toliko.

Cene jedinica procenite sami, sama izrada je kostala 400Eur kod stolara - medijapan. Kalemovi vazdusno motani sto takodje nije bila mala cena cca 150Eur. Ja dajem sve sa pocetnom cenom na rasprodaji po 650Eur sto znaci da je ovo prakticno poklon (driveri ili kutija ko sta voli da mu je dz.). Na kraju dajte vas predlog, mozda vas iznenadim. Postolje nije na prodaju ali ko zeli mozemo da se dogovorimo. Za ove pare nema dolaska i slusanja osim na kratko. Cudna ponuda ali je takva.

Link to comment
Podeli na ovim sajtovima

  • Odgovora 15
  • Kreirano pre
  • Zadnji odgovor pre

Aktivni članovi u ovoj temi

Popularni dani

Aktivni članovi u ovoj temi

Postovane slike

Guest
Ova tema je za sada zaključana i nisu omogućeni budući odgovori.
  • Članovi koji sada čitaju   0 članova

    • Nema registrovanih članova koji gledaju ovu stranicu
×
×
  • Kreiraj novo...