Jump to content

NIXIjeve meditacije o kablovima


NIXIE

Preporučeni Komentari

25 minutes ago, Mikorist said:

Ama i dalje nema objašnjenja . Ni u tehnici ni u fizici.

E, baš u tome je stvar! Ali su ljudi promenili "mišljenje" i sada je ono "neprihatljivo" postalo "istina" iako i dalje nema objašnjenja ni u tehnici ni u fizici.  

U tvom "slučaju" smatram to napretkom i pozitivnim pomakom jer ti je entuzijazam proširio i otvorio nove vidike! Samo napred - ali OTVORENOG uma jer i ova nova iskustva nisu "kraj priče" i "jedina istina"! :thumbsup:

Link to comment
Podeli na ovim sajtovima

WaveIO USB karticu imam, radi besprekorno kad ima minus, kad nema ili stavim 47oma na kabal, zeza i gubi vezu, znači direktno minus vezan za nju mora biti, nisam probao manji otpornik. Kartica ima galvanske izolatore na I2S ka DAC i na SPDIF izlazu, tako da to nije nikaki problem. Imam za nju posebno trafo i napajanje +5VDC koje nije direktno uzemljeno, znači sve je besprekorno. Možda da probam induktivnost neku na minus kabal da stavim ili manji otpornik, 22oma recimo. Ulaz kartice je USB konektor zalemljen direktno na PCB, tu ne mogu ništa da petljam.

Link to comment
Podeli na ovim sajtovima

Uezbe je prošao :clap:

U poređenju sa FTA koji sam koristio poslednjih godinu - dve dobio sam nešto mikrodetalja, malo na prirodnosti, precizniji bas i visoke. Kreštavost nestaje već posle dvadesetak sati koliko je radio. Poslušao sam jutros kad sam ustao i bilo je lošije nego sada. Videćemo ovih dana šta će da bide kad se prokuva dobro.

Link to comment
Podeli na ovim sajtovima

  • 2 nedelje kasnije...

Kreiraj nalog ili se prijavi da daš komentar

Potrebno je da budeš član DiyAudio.rs-a da bi ostavio komentar

Kreiraj nalog

Prijavite se za novi nalog na DiyAudio.rs zajednici. Jednostavno je!

Registruj novi nalog

Prijavi se

Već imaš nalog? Prijavi se ovde

Prijavi se odmah
  • Članovi koji sada čitaju   0 članova

    • Nema registrovanih članova koji gledaju ovu stranicu
×
×
  • Kreiraj novo...