Jump to content

Može li tablet da radi samo na punjač?


Pigy

Preporučeni Komentari

Pošto mi je baterija na tabletu loša,da li mogu da odspojim bateriju na tabletu od matične ploče i da koristim tablet samo preko punjača? Može li tako da radi ili pošto je namenjen punjenju baterije punjač nema dovoljno snage da bi tablet radio pod većim opterećenjem,igranje igrice?

Link to comment
Podeli na ovim sajtovima

  • Odgovora 4
  • Kreirano pre
  • Zadnji odgovor pre

Aktivni članovi u ovoj temi

Popularni dani

Aktivni članovi u ovoj temi

Ja sam mom klincu spojio tablet ali ne preko punjača jer je slab. Našao sam neki stari ispravljač od 600mA na kome se podešava napon, skinuo bateriju i žice direktno zalemio, sa njime radi OK. E sada, ja sam to radio na rizik, tablet je neki jeftin pa i da sam ga zezno nema veze. Kod nekih modela sam video da baterija ima i neku elektroniku na sebi, ne znam da li bi kod njih to radilo.  Ipak nek neko stručniji kaže šta ti je činiti, nemoj žuriti da ne spališ tablet. U svakom slučaju trebaće ti nešto jače od običnog punjača.

Link to comment
Podeli na ovim sajtovima

Tablet Tesla L7 quad, a baterija već dva puta menjana dok je bio u garanciji,sad je neka iz drugog tableta ali polovna i brzo joj pao kapacitet pa se već na 50 % gasi a ne može da se napuni vise od 80%. Punjač je je 5V 2A. Neznam koliko troši tablet struje?

Link to comment
Podeli na ovim sajtovima

I zanima me da li power bank može da završi posao al da izvadim bateriju tableta? Nisam siguran da elektronika posle USB ulaza ne ograničava struju punjenja pa onda da tablet nema dovoljni snage da radi kad je opterećen?

Link to comment
Podeli na ovim sajtovima

Kreiraj nalog ili se prijavi da daš komentar

Potrebno je da budeš član DiyAudio.rs-a da bi ostavio komentar

Kreiraj nalog

Prijavite se za novi nalog na DiyAudio.rs zajednici. Jednostavno je!

Registruj novi nalog

Prijavi se

Već imaš nalog? Prijavi se ovde

Prijavi se odmah
  • Članovi koji sada čitaju   0 članova

    • Nema registrovanih članova koji gledaju ovu stranicu
×
×
  • Kreiraj novo...