Jump to content

Hitachi HT-50S


progster

Preporučeni Komentari

Da li je neko slušao pomenuti gramofon? Ja sam čitao da je ta celokupna serija zvučno odlična, ali nisam imao prilike da poslušam... Interesuje me da li je velika razlika (u zvuku) između njega i recimo Technics SL-Q2. Sa fabričkom ili AT-95 glavom.

Dobih povoljnu ponudu, pa sam mislio da uzmem kao sekundarni gramofon i odnesem za Beograd, pošto mi je Technics i celokupan sistem u Beogradu...

Link to comment
Podeli na ovim sajtovima

Izuzetno dobar i cestito napravljen gramofon. Rucka je grafitna i imala je neku inovaciju za to vreme. Bilo je par modela koji su isto izgledali, ali su se razlikovali po ceni i kvalitetu. Ovaj je ili najlosiji, ili najbolji, ne secam se vise. Mislim da foto optik uvozio, ili neko slicnog imena. Kupio sam dek, risiver i ovakav gramofon, za nesto manje od 1000 marona, a gramofon je bio skuplji od druga dva dela.

 

Link to comment
Podeli na ovim sajtovima

Hvala na odgovoru. :)

Da, ima par modela, 50, 60, 66, 67 itd. Verujem da je ovaj jedan od slabijih. Mada sam video da postoji i 20, ali on je belt drive...

Bitno mi je samo da je pristojnog zvuka, koristio bih ga u kombinaciji, sa preamp i pojačalom za slušalice i AT-M50x, trenutno nemam prostora za neke kutije i pojačalo (a da bude čestito smešteno).

Link to comment
Podeli na ovim sajtovima

Kreiraj nalog ili se prijavi da daš komentar

Potrebno je da budeš član DiyAudio.rs-a da bi ostavio komentar

Kreiraj nalog

Prijavite se za novi nalog na DiyAudio.rs zajednici. Jednostavno je!

Registruj novi nalog

Prijavi se

Već imaš nalog? Prijavi se ovde

Prijavi se odmah
  • Članovi koji sada čitaju   0 članova

    • Nema registrovanih članova koji gledaju ovu stranicu
×
×
  • Kreiraj novo...