Jump to content

K: pass aleph 3


palamudin

Preporučeni Komentari

Kupijo bih pomenuto pojacalo iz naslova tj. Pass Labs Aleph 3. Ako neko ima na prodaju moze pm ili reply sa cenom. Ako neko ima Class A klon kog bi poklao sa oreginalom (neka nadoknada za cimanje se podrazumeva) nek mi se isto javi mada mi je svakako manje interesantno. Takodje igru igra Bedini 2525 mada sumnjam da ko ga ima da bi ga prodavao.

Prednost nemodifikovanom oridjidji Alephu a o klonovima je na ovom forumu dosta recheno pa ocekujem neku rech od struchnjaka na temu sa preporukom / ponudom. 

Link to comment
Podeli na ovim sajtovima

Orig je radio pass, izasho iz pass radionice u pass kutiji sa pass delovima i koshta ko pass. Clone je clone. Da dodam, ako je neko uveren u svoju samogradnju ili piko produkciju uredjaja i zeleo bi da prezentuje uredjaj na prodaju voljan sam da platim prevoz i da se chuje u "referentnom" sistemu.

Link to comment
Podeli na ovim sajtovima

Klon nekada (a kod diyera koji ne štede pri izradi i često) može biti bolji od originala.. Kvalitativno a i zvučno naravno.

Ono što je večita boljka diyerima je jedna surova istina - iako znamo kako ga je napravio Pass, i iako znamo da smo po njegovoj šemi napravili bolje od njega - original je ipak original i ima veću cenu, zato što je original. I tu je odprilike kraj te priče...

Link to comment
Podeli na ovim sajtovima

Imao sam priliku da cujem trojku u single i biamp postavci. Nemam predrasuda prema samogradnji (valjda to znate). Ako neko ima volju za primerenu cenu da ponudi proizvod ili da proda oridj tu sam. Pass je jedan od retkih koji je otvoren prema DIY zajednici. Sa druge strane, imao sam priliku da cujem razlicite pravishe u koje je utucano cirka 600 evra bez truda i to nije sviralo KAO "fabricki" primerak. Da je dobro, bez pogovora. Ali ja trazhim najblizhi mogucji zvuk tom koji sam chuo vishe puta i imam kao referencu.

Link to comment
Podeli na ovim sajtovima

  • Članovi koji sada čitaju   0 članova

    • Nema registrovanih članova koji gledaju ovu stranicu
×
×
  • Kreiraj novo...