Ovo je popularna poruka Zen Mod Napisano Oktobar 29 Autor Ovo je popularna poruka Share #5017 Napisano Oktobar 29 sam' da se zna, za one zaboravne - Pumpkin je izLeonardisani poklon! Srecko, Zbora, krca44 and 12 ostalih je reagovao/la na ovo 7 8 Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
Mikorist Napisano Oktobar 30 Share #5018 Napisano Oktobar 30 Ovo je bruka kako izgleda kao prototip. Ideš uskoro na fi-fi sajam-priznaj? Kriješ ti svašta nešto iza te brade i brkova . . . Zbora, Srecko and LightMatic je reagovao/la na ovo 1 1 1 Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
Zen Mod Napisano Oktobar 30 Autor Share #5019 Napisano Oktobar 30 stcu na sajmu ja a ako nesto drugo znas, ne u javnos' LightMatic and Mikorist je reagovao/la na ovo 2 Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
Vix Napisano Oktobar 30 Share #5020 Napisano Oktobar 30 (izmenjeno) Pumpkin za Haloween Super izgleda, a verovatno se jos bolje i cuje Izmenjeno Oktobar 30 od Vix LightMatic je reagovao/la na ovo 1 Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
ninja Napisano Oktobar 30 Share #5021 Napisano Oktobar 30 Black Friday Srecko je reagovao/la na ovo 1 Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
Zen Mod Napisano Novembar 1 Autor Share #5022 Napisano Novembar 1 eo ga, da se W. toob-slagluje kalifnamestokalifa, fancyschmanzy merikanski avc namesto zmovskog da se vidu ceve, mora plexi poklopac jbga a male su lepe najlepse malecke Woland, krca44, Zbora and 2 ostalih je reagovao/la na ovo 1 4 Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
Zen Mod Napisano Novembar 5 Autor Share #5023 Napisano Novembar 5 probalo se nesto, izbor jednostruke triode po kanalu, proper pristup za SE imajuci na umu teh. karakteristike, kao i izbor istih na trzistu prvo PC900 malo sam se iznenadeo & zabrineo ........... kad sam poceo probati iste u kolu ........ sve nove, a u stranu stavljam 50% a imam bar 50kom novih bice da je to izradjeno kad je EI RC poceo da se raspada kujgabe, cu napravim mndjuse od njih Vix, крокодил, LightMatic and 4 ostalih je reagovao/la na ovo 3 4 Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
Zen Mod Napisano Novembar 5 Autor Share #5024 Napisano Novembar 5 al se obsetih......... E180F/6688/6Ж9П ....... mlogo lepa triodica ....... E180F ima vecu strminu od PC900, koja ima vecu strminu od E/PCC88 ruskih ima na kile dzabaka nadjoh po kutijama 4 Siemensa i 5 ruskinja .......... malo sara Ug, al sve je to ihaj Woland, BANAT, Brijac and 7 ostalih je reagovao/la na ovo 4 5 1 Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
Vix Napisano Novembar 5 Share #5025 Napisano Novembar 5 To - Shiba ! LightMatic je reagovao/la na ovo 1 Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
zerowaf Napisano Novembar 5 Share #5026 Napisano Novembar 5 Pre sat vremena, Zen Mod reče 6Ж9П Ne želimo dizanje cijena, pa treba smanjiti pohvale na netu. Posebno loše su one na kojima piše EV. Koristio sam ih na LCR Phono preampu umjesto NOS E180F. 😎 Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
Zen Mod Napisano Novembar 5 Autor Share #5027 Napisano Novembar 5 ma ne valjaju niiiiiiiiiiiiiiiiista! LightMatic, zerowaf and Srecko je reagovao/la na ovo 3 Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
Zen Mod Napisano Novembar 9 Autor Share #5028 Napisano Novembar 9 Beli_Ninja, Mikorist, Brijac and 3 ostalih je reagovao/la na ovo 3 3 Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
Mikorist Napisano Novembar 9 Share #5029 Napisano Novembar 9 Jos samo ptica trkacica fali Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
Zen Mod Napisano Novembar 9 Autor Share #5030 Napisano Novembar 9 pcb je road runner Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
zerowaf Napisano Novembar 9 Share #5031 Napisano Novembar 9 (izmenjeno) pre 1 sat, Zen Mod reče Must....resist......the tube call. Bude li kit, dobra je prilika da cu godisnji planiran za April sljedece godine provesti gnjaveci forum s novim avanturama najsmotanijeg diyera s obje strane Rio Grande. Sad necu. Idem od ponedjeljka na GO, ali imam samo 18 dana na raspolaganju i oko 40 neraspakiranih ploca. Ne mogu sve to da postignem! P.S. Nista ne fali Iron Pumpkinu! Vise je radi toga da malo gnjavim s pitanjima zasto se svaki put kad drzim lemilicu osjeti pecena slanina. Izmenjeno Novembar 9 od zerowaf Alzheimer Mikorist, Srecko, Vix and 1 član je reagovao/la na ovo 3 1 Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
chakija Napisano Novembar 20 Share #5032 Napisano Novembar 20 (izmenjeno) On 3/28/2023 at 10:20 PM, prophet said: Canton Plus S. Vredi poslusati. Manji su po dimenzijama. I jeftiniji su, cena 30eur. Mislim da imaju potencijal za mod. Slusao tamburicu, dusu dalo za tu muziku. Od tih micro zvucnika slusao sam a da vrede aktivne EV. Ne znam model, davno bilo tamo 90-ih u jednom Bg studiju. Malo vadim iz naftalina, ali moram da podelim iskustvo sa ovim kutijama... Nabavio sam ih pre par dana za "jaču" cenu od pomenute Malo je reći da sam ostao zatečen zvukom. Sa dva aktivna DN8 sub-a, rade fenomenalno!!! U naletu ludila sam pazario i SL-520.2 i oni isto rade odlično, ali ovi malci su pravo otkrovenje. Imaju neverovatan prostor i veoma prijatan "timbar" , ton ili kako god...Vokali isto jaako lepi. Očekivano, fali im midbasa i kick-a, rezolucije u visokima, ali sa subovima sveukupno to radi jako jako finoooo...prosto mi se ne skidaju sa isoacoustics klocni. Vrv da bi još bolje radili sa boljim kondovima. Problem je što su vrednosti malo jače (6.8uF i 39uF) pa se postavlja pitanje ima li smisla ulagati 2x ili 3x vrednosti kutija u kondove. Jel to njihov najbolji vintage dvosistemac? Rado bi se samozatrpao i sa ostalim modelima, al me hebe nedostatak prostora u stanu. Izmenjeno Novembar 20 od chakija Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
Zen Mod Napisano Novembar 20 Autor Share #5033 Napisano Novembar 20 e, sad zamisli kako bi to radilo na open baffle iznad postene 12ke Vix je reagovao/la na ovo 1 Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
chakija Napisano Novembar 20 Share #5034 Napisano Novembar 20 (izmenjeno) Valjalo bi probati, mada i u ovoj postavci ne čujem da mi nešto preterano smeta kod njih Tu su i fensi sl-520.2 koji isto jako lepo rade sa BF8, sto me je bas prijatno iznenadilo. Izmenjeno Novembar 20 od chakija grone je reagovao/la na ovo 1 Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
Zen Mod Napisano Novembar 20 Autor Share #5035 Napisano Novembar 20 ja rekoh, a ti radi kako hoces desavalo se da govnavi zvucnik izvadis iz kutije a on se pretvori u lepotinju sta mislis koliki se napredak moze ocekivati od drivera koji lepo peva u kompresiji , izvadis ga iz kutije i oslobodis sav njegov dinamicki potencijal ....... msm, ne mora na baffle - nije dipol svaciji cup of tea, al moze u pravu transmisiju, dobijs monopole sa svim prednostima smestaja na open bafflu potrazi malo najskuplje gradnje sa negdasnjim Focal driverima ........... ene, sviraju malci i ovako ....... volja ti Vix and chakija je reagovao/la na ovo 2 Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
Vix Napisano Novembar 21 Share #5036 Napisano Novembar 21 Dobro jutro, Najbolje imati i jedno i drugo, u dve sobe. Sada mi u dnevnoj sobi svira 8" fullrange u OB + 10" bas u kutiji. U drugoj sobi sviraju malecki 3" JVC fullrange + 8" subwoofer. Lepo svira i jedno i drugo, zavisno od raspolozenja. Ali nista nije "ultimate", uvek moze bolje, drugacije... LightMatic, chakija, Srecko and 1 član je reagovao/la na ovo 3 1 Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
chakija Napisano Novembar 21 Share #5037 Napisano Novembar 21 Bravo Vix! Sad zakačio opet ove nove metalne...nisam ih ranije pomagao sa subovima, međutim kao i svaki put do sada pokazalo se da dodatni subovi dodatno poboljšaju situaciju. (ako valjaju i adekvatno se podese, naravno) Pustio malo Tool od jutros... Jebem ti lebac kako dobro rade! Znaci stvoreni za ovu muziku! Malci se ukake kad trebaju da isteraju npr. drone i detalje bas gitare, dok ovi rokajju samo tako! Međutim, Bill Evans, Trio Joubran, Dominique Fils i slično lepše rade na malcima. Btw Sorry za hijack teme - moram malo da podelim honeymoon hype Vix je reagovao/la na ovo 1 Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
Zen Mod Napisano Novembar 21 Autor Share #5038 Napisano Novembar 21 nista nije hijack u ovoj temi Vix je reagovao/la na ovo 1 Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
Preporučeni Komentari
Kreiraj nalog ili se prijavi da daš komentar
Potrebno je da budeš član DiyAudio.rs-a da bi ostavio komentar
Kreiraj nalog
Prijavite se za novi nalog na DiyAudio.rs zajednici. Jednostavno je!
Registruj novi nalogPrijavi se
Već imaš nalog? Prijavi se ovde
Prijavi se odmah