Jump to content
sir Oliver

Milina nekoristenja Ignore liste , tzv. Nadgornjavanje

Recommended Posts

Off odavde : http://www.diyaudio.rs/topic/8576-festival-audio-konstruktora-švajserbal-30-ix-01-x/?do=findComment&comment=260037

ZM

 

 

 

21 hours ago, Gosha said:

Doktore, ne vrdaj nego gramofon pod mishku.

Mene nagovaras da ponesem 40Kg tesku napravu a ti: "Dobro raspolozenje,..........trala la la la.... " :) 

Ne sikiraj se. I to što je obećao će  odrekne.

Share this post


Link to post
Share on other sites
10 minutes ago, sir Oliver said:

Ne sikiraj se. I to što je obećao će  odrekne.

A da me ti malo zaobidjes u sirokom luku ?

Odavno si presao granicu dobrog ukusa.

Share this post


Link to post
Share on other sites
1 hour ago, sir Oliver said:

Što samo ti da prelaziš granicu ukusa.

Vidim da ovde cak i pojedini clanovi odobravaju ovu tvoju zajebanciju na moj racun ( @Beli ), tako da cu ovde ipak napisati taksativno o cemu se zapravo i radi.

Bili Quad 33 i 303 na oglasu na KP. Kontaktiram prodavca, pitam da li moze neko to da pogleda ko zivi u Nisu, on kaze moze.

Setim se tebe, jer se poznajemo od FAK 1, potom bese i Nishville. Culi smo se, pristao si da prosetas noge do coveka, ako bude u redu, preuzmes to, sacuvas dok ne dodje @grozni sluzbeno i pokupi to.

Ja sam prodavcu uredno uplatio dogovorenu sumu na tekuci racun u banci.

Za ovu uslugu si trazio bocu whiskey-a, Theacher's. Rekoh ti da nije problem.

Mica pokupio sprave, otisao iznenada za Babusnicu ( prolazio kroz Nis, vi se culi, primopredaja itd. ), i to je razlog zasto nije od mene uzeo bocu ( nije mi se javio ).

Da li ti zaista mislis u tvom mozgu da sam ja nekakav prevarant, pa cu da te ispalim za jednu bocu viskija ?

Ovde na forumu poslednjih par meseci se prosto "bacas" na sve moje postove i podprcavas me non stop. Definitivno nije korektno to sa tvoje strane.

Ponavljam ti :

Ovaj post moze moderacija posle objave odmah prebaciti u niciju zemlju.

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
18 minutes ago, Doktor said:

pojedini clanovi odobravaju ovu tvoju zajebanciju na moj racun ( @Beli )

nešto ste 'teli? ... nisam znao da mi treba vaše odobrenje za to. :P (nadam se da će ovo biti shvaćeno u šaljivom tonu, kao što mi je i bila namera)

Btw, ja sam imao na umu onu ''doktorsku hajku'' koje se odvijala poslednjih par meseci ovde na forumu na jednog člana. Ne ulazeći u vaše razloge, prevaziđena je granica dobrog ukusa i mislim da je to bilo u najmanju ruku nekorektno.

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Sve. Ako vam se nešto ne sviđa ili pak ne razumete to što neko napiše, to nije razlog za hajku, imate ignore listu. U svakom slučaju, mislim da u pisanju člana koji je bio izložen hajci ima mnogo toga vrednog i korisnog, svakako daleko više no onog što bi bilo koga moglo iritirati. Za razliku od gomile gluposti koje se u zadnje vreme pojavljuju i pišu na forumu i na koje niko ne reaguje.

Share this post


Link to post
Share on other sites

zašto nekome ne može jednostavno da se uradi usluga? neko te nešto zamoli a ti uradiš, bezuslovno...zar to nije lepo?

zašto uvek neki viskiji, konjaci, koverte, kumovi, ovo ono, tebra...?

ajmo više taj komunizam da sahranimo za sva vremena, aman zaman!

Share this post


Link to post
Share on other sites

pošto @beli štiti svoj esnaf, red je da i ja štitim kolegu a i sebe pošto se osećam prozvanim.

nikakav personalni animozitet nisam nikada gajio prema bilo kome na ovom forumu, niti imam išta protiv bilo čije struke ili stručnosti. Po najmanje smo mi, laici za elektroniku/elektrotehniku merodavni da imamo formirano mišljenje o tome ko je u vašoj branši stručan/stručniji u određenom segmentu svoje delatnosti.

Ovo je po naslovu/nazivu forum samograditelja i po tom bi po nekom mom skromnom mišljenju trebao da okuplja samograditelje raznih struka, nivoa znanja i veština u tome. Prema tome nije nikakvo udruženje licenciranih elektroinženjera nego eto, forum.

Moje insistiranje da svako doprinese na svojh način radu foruma gde je moje očekivanje da član koji se postavi tako da se u ama baš sve razume i u svakom tuđem jajetu nađe dlaku jednom u najboljem interesu naše šire a male zajednice pokaže/dokaže i kao koristan član-praktičar se dočekalo na nož. Što je nekima i OK. Meni je sada već sve jedno. Ignore lista je zakon.

Međutim, takvo podprcačko ponašanje iz skloništa nepogrešivosti koja proističe iz neprezentovanja sopstvenog DIY rada/ DIY Nerada me plaši iz nekoliko razloga. Kakvu poruku šalje Forum početnicima (probaću što kraće):

-nemoj da radiš po gotovim, prežvakanim projektima jer je to fuj

-nemoj da razvijaš nešto, ja imam 5-6 projekata iz studentskih dana koji čame u nekoj fioci već 40 godina. Koje nisam završio. Zaključak izvedite sami.

-neću da vam ništa sugerišem, nacrtam, izračunam sem toga da je sve ovo zajebancija u korist multinacionalnih korporacija koje hoće da vam uvuku srebrnu žicu sa pamučnim širmom i svaku telesnu šupljinu a vama iz istih šupljina hoće da izvuče novce.

-a o tome ko se kod istog člana pojavljuje kao jedini koji je izbegao strašni sud sa svojim radom (koji ja inače poštujem) -čuj RADOM, a ne praznom teorijom dostupnom na svakom bolje opremljenom internet sajtu- da ne pričam. Pri tom izostaje napr bilo kakav feedback za radišu tipa apexaudio. Bilo pozitivan ili negativan. Muk. Dosta to ume da zbuni običnog samograditelja.

Eto da razjanim barem moj deo krivice u onom što vi, dragi eksperti (u najafirmativnijem smislu te reči) toverite meni na grbaču. Izvinite, nije bilo ništa lično. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×