Jump to content

Woland


Woland

Preporučeni Komentari

Rastavice Vas Feniks od zivota samo da dodje s posla. :msn-rofl::msn-rofl::wub:,... stvarno, da mi neko dao opkladu za 1000 E dal postoje drumovi na vinilu Odjile, ladno bih usao u to ( i izgubio pare). Inace prva stvar bila rastanak gde im gostovao Kolundzija na violini. Nisam je cuo 100 godina.... pa onda malo umro, al samo malo. Veci i kudi kamo ozbiljniji prikaz jucerasnjih dogadjanja, danas popodne cim ustanem iz mrtvih.:wave:

Link to comment
Podeli na ovim sajtovima

Malo sa telefona i od mene :)

Kao prvo, veliko hvala dragom Woliju na prima gostoprimstvu koje je kao i uvjek na visokom nivou. (ne zapisa koje je ono vino bilo?). 

Hvala i ostalim mušketirima koji su doprineli odličnom i zanimljivom druženju,  teme su skakala sa lijeva na desno i ponekad je bilo teško pohvatati sve, posebno komentare iz horizontalne :)

Meni srce uvijek bude puno kada se družim sa dragim mi ljudima.

Wolijev sistem se od prošlog puna popeo na veliku visinu. LP (s?),  Kuzma rucka a bogami i Tango su dali taj zadnji touch. Moguće da je i membrana i filter ali på Woliju ne toliko. Pored raznih kombinacija, Tango je King sa LPom :) Žao mi sto ne probasmo JLTI MM dio sa Tango,  ali sjetih se toga tek pred Ljigom ;)

 

Ovakvi susreti bi trebali da su obavezni najmanje par puta godišnje.  Vrlo su korisni i vrlo zabavni i vade nas iz onog ustaljenog "trčanja u kavezu" i obogaćuju život.  Hvala jos jednom i družite se češće !

A Iron mi je ubacio nove  crve u glavu :)

Link to comment
Podeli na ovim sajtovima

Ja ocu da sam sjedalo na biciklonu moje komsinice sa treceg sprata.

Stvarno, bre, Milosave... Kakve su ono epizode sporadicnog mrenja sto videh na fotografijama, vidim cugas zestinu, vidim posle trazis horizontalnu povrsinu za spustiti onemocalo telo, vidim posle dizes se iz mrtvijeh i palis cigaru.

Sto im ne pusti Misty in Roots, Milosave, makar bi ostao u uspravnom trosed polozaju?

Link to comment
Podeli na ovim sajtovima

za sledeci put je zakazano preslusavanje celokupnog opusa ABB

u svetlu uporedjenja analog vs. digital

a onda to sve ponaosob na svakome SUT-u

 

:rofl:

 

Woodstock kod Wolija u dvoristu ..... Ninja i ja dolazimo s motori

Link to comment
Podeli na ovim sajtovima

ejbt.. a ja se trudio da pušćam što manje CMa (Grozni je prvi put umro zbog toga).. čak i pušćao i Hendriksa, doduše u PS izvođenju, ccc.. sledeći put ću da iznesem Glasovu Satyargraha (trostruki), Grozni će da dopela Sleep od Maxa Rihtera, a lično ću da vas dotučem Ligetijem :D

Link to comment
Podeli na ovim sajtovima

14 hours ago, Zflazar said:

momci, svakačast!

ja sam u BanjiZaNerotkinje, poneo svakakvu laku literaturu ali bez daha isčitavam iznova i iznova ilustrovani Žurnal Iz Vrbasa, pokušavam da dočaram sebi što bliže barem deo atmnosfere kod Wolanda :)

Deo zvuka mogu da zamislim a društvo koje je oko kamere zabeležilo je vrednije od svih tih sprava na gomili jer je doprinelo promociji koncepta gradnje vrhunskih audio sistema baziranih na znanju, iskustvu, ukusu i domaćoj pameti, dakle većini stvari koje su u poslednje vreme u debelom zapećku i koje je filozofija idiokratizma pokušala da uguši u novim naraštajima. Kao primer mogu da navedem i moj uzaludni pokušaj da sad na letovanju probam da kupim j e d a n jedini audio-magazin koji jednostavno nisam našao. Na policama zato ima dva hektara šarenih novina sa biografijama picopevaljki-u-nastavcima, kuvarica-baštovana, auto-magazina, lovačkoribolovačke periodike. Čak i dva magazina jedan posvećen automatskom oružju sa britanskim STEN-om na naslovnici a drugi koji se bavi noževima sa uporednim testom 6 brisa sa leptirastim mehanizmom... znači tu smo gde smo.

U kratkom vremenskom intervalu sam imao čast da budem gost kod Wolanda i Groznog, prosto ne znam da kažem gde mi je bilo lepše, oba sistema su strahovito dobra, slušljiva, nenametljiva, zaista ukazuju na dva cilja u koja vredi uciljati sva naša audio-oruđa pa i ako prođeš, da parafraziram Kolumbovu misiju otkrivanja kraćeg puta za Indiju tako da ciljaš Wolly-jev sistem a pogodiš Groznosistem, ili obrnuto, nisi se mnogo zajebao. Mož da piše i Mile, mož da piše i Hund, sve jedno.

Ninja mi je umakao ove godine, jbg zato je Ninja ali prvom prilikom ću ga bezecovati ranije :)

Zen dobio oklop za leđa pa ga ovom prilikom i javno zovem, kao i sve drage ljude bez izuzetka sa ovog summita da dotera leđa, što gornja što donja u Bečkerek da nastavimo druženje!

Živeli!

Zlatni zlatna si medalja :clapping::happy64::clapping:.

Mer ovo bidne najboljshi odgovor na temu ?

Link to comment
Podeli na ovim sajtovima

  • 1 month later...

Kreiraj nalog ili se prijavi da daš komentar

Potrebno je da budeš član DiyAudio.rs-a da bi ostavio komentar

Kreiraj nalog

Prijavite se za novi nalog na DiyAudio.rs zajednici. Jednostavno je!

Registruj novi nalog

Prijavi se

Već imaš nalog? Prijavi se ovde

Prijavi se odmah
  • Članovi koji sada čitaju   0 članova

    • Nema registrovanih članova koji gledaju ovu stranicu
×
×
  • Kreiraj novo...