Jump to content

AR6


Дане

Preporučeni Komentari

  • Odgovora 6
  • Kreirano pre
  • Zadnji odgovor pre

Aktivni članovi u ovoj temi

Aktivni članovi u ovoj temi

To je prvi AR koji sam cuo i bas mi se dopao.Stvarno lepo radi.Doduse,nisam bas "pao na du.." ali je imao neki lep,topao zvuk.Mozda bi ostavio i bolji utisak da nije bio vezan na neko levo pojacalo.Mislim da ce ti se svideti kad ga budes cuo.Ti AR-ovi koliko su ruzni,toliko lepo rade.

Link to comment
Podeli na ovim sajtovima

Imao AR7 sto je veoma slicno, mislim da su isti drajveri samo je zapremina malo veca kod AR6.Nije to lose sviralo ali nije ni vrhunski zvuk, slozio bih se sa peter71 prijatan i topao zvuk,nisu nesto detaljane i po meni za prostorije do 15-ak kvadrata maksimum.Ima AR i dosta boljih modela ali ako su u pitanju male pare vredi probati, mada u zadnje vreme cene AR zvucnika nisu nesto povoljne , preterase ga malo sto starije to skuplje.

Link to comment
Podeli na ovim sajtovima

Hvala prijatelji!

Nista od kupovine, ispalo da su zvucnici u krs stanju, kabineti, mrezice, osteceni terminali  i propala vesanja, a pritom im cena skocila za 50%?!

Sa preprodavcima koji robu uzimaju sa otpada u Svajcarskoj definitivno ne treba imati posla.

Hvala jos jednom!

Link to comment
Podeli na ovim sajtovima

Oko AR zvučnika, imam i koristim ih jo' od 1973. godine, tada sam imao AR5. AR6 nisam imao, ali ga dosta dobro poznajem jer ga je imao jedan moj baš dobar drugar. Otprilike kako je peter71 rekao, za €100 nema mu se šta zameriti sem već poslovične tendencije AR jutija da budu rekativbno teška opterećenja. Drugim rečima, traže ozbiljno pojačanje, kažem OZBILJNO, ne nužno i veoma jako. Taj AR6 je radio sa reVox A78 MK.2 integralcem i to je sasvim lepo radilo.

 

AR 94 koji je spomenuo Sax jesu dosta bolje kutije, ali su i dosta skuplje, koliko znam one idu na €300-400. To su prve ikada napravljene 2.5 pojasne kutije, jer imaju dve bas jedinice od 8" koje su čak i vizuelno drugačije, ona donja radi od dna do oko 150 Hz, a druga do vrha kada se prelazi na konusni visokotonac. I jesu malo nezgodne za pogon, tu Technics neće proći, njima treba pojačavač koji je veoma neosetljiv na kutije (tj. može da isporuči velike struje u tranzijentima).

Link to comment
Podeli na ovim sajtovima

Kreiraj nalog ili se prijavi da daš komentar

Potrebno je da budeš član DiyAudio.rs-a da bi ostavio komentar

Kreiraj nalog

Prijavite se za novi nalog na DiyAudio.rs zajednici. Jednostavno je!

Registruj novi nalog

Prijavi se

Već imaš nalog? Prijavi se ovde

Prijavi se odmah
  • Članovi koji sada čitaju   0 članova

    • Nema registrovanih članova koji gledaju ovu stranicu
×
×
  • Kreiraj novo...