Mikorist Napisano Oktobar 25 Autor Share #881 Napisano Oktobar 25 Pre sat vremena, Leonardo reče Linus Torvalds Comments On The Russian Linux Maintainers Being Delisted WWW.PHORONIX.COM Following yesterday's news first featured on Phoronix of several Linux driver maintainers being de-listed from their maintainer positions within the mainline Linux kernel over their connections to Russia, Linus Torvalds has today commented on the matter. Bedno i jadno do krajnjih granica. did Linux take actions against Israeli devs after the Gaza–Lebanese conflict? Hoću da kažem da ovi mogu da satiru koga hoće i koliko hoće i nikom ništa. puj pike ne važi. Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
Brijac Napisano Oktobar 25 Share #882 Napisano Oktobar 25 Cancel kultura, sca da se radi. Narod dopustio Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
LightMatic Napisano Oktobar 25 Share #883 Napisano Oktobar 25 pre 3 časa, Zen Mod reče za linusa me zabole isto toliko koliko i za ove sto prave winshit ili macshit k'o i njega/njih za nas.... Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
mrcelavi Napisano Oktobar 28 Share #884 Napisano Oktobar 28 (izmenjeno) Danas je moj veliki prijatelje Igor Stamatovski otvorio svoju izlozbu When the bytes metter, u Flemingsberi bibliotici. Godinama kolekcionira stare računare, dovodi ih u funkcionalno stanje pa obzirom da je kolekcija baš narasla rešio je da ih prikaže, naročito klincima koji nemaju pojma kako je taj razvoj tekao od sedamdesetih godina prošlog veka. Tu su se našli neki od veoma popularnih računara pa do nekih jako retkih kao što je Silicon Graphics Indigo 2 kao i IMSAI 8080 iz 1975 zvezde filma War Games (Btw kod Christie`s prodat za 12000 dol.) Evo par slikica. Izmenjeno Oktobar 28 od mrcelavi John Coltrane, LightMatic and Vix je reagovao/la na ovo 2 1 Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
mrcelavi Napisano Oktobar 28 Share #885 Napisano Oktobar 28 Vix, LightMatic and Srecko je reagovao/la na ovo 1 1 1 Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
Vix Napisano Oktobar 28 Share #886 Napisano Oktobar 28 Setih se mog Commodore 64. Nikad srecniji u zivotu nisam bio nego kad sam ga raspakovao. A kostao je ozbiljne pare u to vreme. Doneo ga cale iz Nemacke, u nadi da cu nesto nauciti. Na kraju, isti mi je "oduzet" jer sam kasnio u skolu, da bih "zavrsio igricu"... mrcelavi and LightMatic je reagovao/la na ovo 2 Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
John Coltrane Napisano Oktobar 28 Share #887 Napisano Oktobar 28 Brat od strica imao od C64 pa 128 preko P keca dvojke sve što je izlazilo matorci mu kupovali pa posle i sam, sad može iz fotelje da leši 2-3 somića, a tad na tim prvim šta je znao on znao sam i ja posle me nije zanimalo ložio se na motore i radio predajnike lampaše i pojačala, sad slabo šta znam o kompjuterima i motorima a ponajmanje o pojačalima LightMatic, Vix and mrcelavi je reagovao/la na ovo 1 1 1 Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
Srecko Napisano Novembar 18 Share #888 Napisano Novembar 18 Kakav šamar za Intel! https://www.xda-developers.com/intel-core-i9-14900k-deteriorated/ Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
Preporučeni Komentari
Kreiraj nalog ili se prijavi da daš komentar
Potrebno je da budeš član DiyAudio.rs-a da bi ostavio komentar
Kreiraj nalog
Prijavite se za novi nalog na DiyAudio.rs zajednici. Jednostavno je!
Registruj novi nalogPrijavi se
Već imaš nalog? Prijavi se ovde
Prijavi se odmah