Jump to content

Najzad slike mog domacinskog sistema


grozni

Preporučeni Komentari

Ove kvazi kopije su neznatno jeftinije nazalost a ne vrede ni trecinu toga ali tako je to ko ume njemu dvije, njegova je sreca sto sam ja sve sredio pa tako na kraju sa rezultatom ispada da nije dao uzalud pare za rucku  inace bio bi bedak totalni (ni prvi ni poslednji) A ceo gramofon kosta koliko hoces, samo goriva koliko je potroseno mogao je da kupi gotov firmiran gramofon o ostatku i da ne pricam, eto ja da odgovorim umesto Groznog (zauzet je spavanjem) :).

Link to comment
Podeli na ovim sajtovima

Čekaj malo?! Ako samo kopija ručke tolko košta pošto je onda ceo gramafon čika Grozni ako nije tajna?

  :unbelieveble:

 

sad vredi još više, ako si kupac posredovaću, mada menščini da se Grozni ne bi lako rastao sa njim.. još mi se čini da je javna prozivka u vezi cene neumesna, mislim - ova tema nije oglas

Link to comment
Podeli na ovim sajtovima

 Ako samo kopija ručke tolko košta 

Ali prave kopije tj klonovi kostaju cenu koju sam naveo gore, ove kvazi kopije necu da komentarisem jer po meni ne vrede apsolutno nista osim da ih zadrzi za sebe onaj sto ih pravi, , ali to je samo moje misljenje naravno.

Link to comment
Podeli na ovim sajtovima

Elem, rucke sto se tice.... Dobro je to napravljeno, posebno kada se uporedi sa drugim klonovima. Dobro  ( ma sta dobro, opasno to sviri), a da ima djubreta, ima, uverio sam se i sam. Mome klonu fali jedan srafcic, Stradi mi je rekao gde da ga uzmem, i ja kreten, danas cu, sutra cu, tek sto nisam cu, odlazem sve to za neki drugi dan. Fakat, nije bila dobro setovana, Stradi mi je objasnio da je super da ova moja moze uopste da se setuje ( neke koje su ovde prodavane  uopste nisu mogle da se po vertikali setuju), posle Stradija, moj gramofon zvuci ko azdaja. Ko Vam kriv kad se niste druzili u mladosti sa pravim ljudima. Stradi i ja se znamo vec nepristojan broj godina, pa neki medjusobni krediti tu postoje.  Sad kad sam sredio sve u sistemu, Stradi ce da je upegla  finalno ( a verujte, cuo sam kako od jedne rucke kod Wolanda, pravi 5 gramofona i 7 glava). Zaista, Malo ko je imao mogucnost i priliku da vidi i cuje takve razlike u zvuku, samo razlicitim setapom. veoma pedagoski, verujte.Inace cena nije racunata, plasim se da saberem sve, (motor, elektronika, rucka, glava, step ap, kutija.....), izadje to na mnogo, ali i izadje na jeftino spram zvuka.  Vrteska definitivno zvuci mnogostruko skuplje spram ulozenog. Uporedio A-B sa nekim mnogo skupljima. Nigde me nije bilo sramota, dapace.

Link to comment
Podeli na ovim sajtovima

sad vredi još više, ako si kupac posredovaću, mada menščini da se Grozni ne bi lako rastao sa njim.. još mi se čini da je javna prozivka u vezi cene neumesna, mislim - ova tema nije oglas

 

Ne nisam kupac, ne interesuje me više gramafon i nisam nikoga prozivao samo sam se iznenadio kada je Stradi naveo neke cifre za klonove...

nebitno, no hard feelings...

Grozni, uživaj u svom muzičkom sistemu, to je najbitnije!

:wink2:

Link to comment
Podeli na ovim sajtovima

evo i ja da prokomentarisem.

 

od sistema najvise mi se svidja gramofon - pogotovo rucka i naravno zvucnici.

 

nisam imao cast da sve to poslusam kod kolege.

 

zvucnike sam imao cast slusati kod kreatora istih na 6S4S 3,5w SET-u.

 

licno mislim da nijedna slika ih ne moze docarati kao uzivo.

 

panel od bubinga drveta je apsolutna perverzija, da ne zadirem dalje.

 

sto se mene tice, 10-ka ko kuca !

 

:drinking-2: :drinking-2: :drinking-2:

Link to comment
Podeli na ovim sajtovima

Budite nežni sa Groznim, on je trenutno među najdoslednijim konzumentima komponenti porekla domaće krvi, znoja i pameti, ako ništa drugo, to zaslužuje rešpekt!
Ja sam trenutno pod utiskom tri sistema koji od domaćih komponenti konzumiraju jedino struju iz štekera, sva tri sviraju trijametralno suprotno,onaj koji mi se sviđa izdvaja se po količini znanja, posvećenosti i mudrosti koji su uloženi u njega, pretpostavljam da je taj trijas prisutan i kod Groznog.

Link to comment
Podeli na ovim sajtovima

Kreiraj nalog ili se prijavi da daš komentar

Potrebno je da budeš član DiyAudio.rs-a da bi ostavio komentar

Kreiraj nalog

Prijavite se za novi nalog na DiyAudio.rs zajednici. Jednostavno je!

Registruj novi nalog

Prijavi se

Već imaš nalog? Prijavi se ovde

Prijavi se odmah
  • Članovi koji sada čitaju   0 članova

    • Nema registrovanih članova koji gledaju ovu stranicu
×
×
  • Kreiraj novo...