Jump to content

Serije koje gledate


Preporučeni Komentari

Uzhitak rada,reda i mira.
ahm.. plus podanički mentalitet :)

nego, bejah pre nekoliko dana blizu Maljena, na Povlenu, u kafani Tri Vetra - domaća (Turska bre :) ) kafa sa rahatlukom (nekakav fensi, upakovan), lepinja sa kajmakom i pršuta.. pometosmo mi to dok si reko pitbulterijer, pa onako blažen, spokojne mešine, počeh da osmatram sadržaj na zidovima.. izdaleka mi se učinilo poznato usko lice, naočari, bradica, ama jesi li ti to Peter.. priđoh, jesvala - Peter Handke was here.. priđe gazdarica, šeset pešes, reče Peter je to, bio onomad, čudo je kolko može onaki mršav da izede, znate on je jedan od najboljih pisaca danas, znam rekoh, pratim ga od Neba nad Berlinom, jes veli, to je radio sa Wendersom, reče ona, gledala i njegov Do Kraja Sveta, sjajan film, poetski.. ubre, čudo je Povlen sa sve vetrovima :)
Link to comment
Podeli na ovim sajtovima

Povlen prodo dupe za dolare.Maljen je joshuvek andergraund alternativa.

Jede Pero za medalju (kod nas kompletara lepinja sa prshutu),a potljevo shatro vedzitarijanac.Jes mrshav,sho bi rekla baba Stamena "Glava mu izjela guzicu".

Mi te nemache pojma procheramo na Povlen.

Kod nas na Maljen mozh da gostuje samo Tolstojevski i oni Mode Zen Almajiti.Ispod ne primamo ugoste,moj samo da se gvirne.

Link to comment
Podeli na ovim sajtovima

  • 3 nedelje kasnije...
  • 2 nedelje kasnije...
  • 2 nedelje kasnije...

Senke nad Balkanom

propustio ih u redovnom terminu na RTS, odgledao 9 od 10, desetu mi žao da pogledam, pa sve odlažem :) sjajna serija, krimi triler, prepliću se istorijske ličnosti u fiktivnim (i ne samo takvim) događajima, odlično snimljena, ladno bi mogla da se prikaže i na BBC.. ali, verujem da sam otkrio toplu vodu, pošto ju je, prema podacima, gledalo više od 2M ljudi

Senke-nad-Balkanom.jpg

 

Link to comment
Podeli na ovim sajtovima

Kreiraj nalog ili se prijavi da daš komentar

Potrebno je da budeš član DiyAudio.rs-a da bi ostavio komentar

Kreiraj nalog

Prijavite se za novi nalog na DiyAudio.rs zajednici. Jednostavno je!

Registruj novi nalog

Prijavi se

Već imaš nalog? Prijavi se ovde

Prijavi se odmah
  • Članovi koji sada čitaju   0 članova

    • Nema registrovanih članova koji gledaju ovu stranicu
×
×
  • Kreiraj novo...