Jump to content

Baby BAF , FAK , Svajserbal.......... 2014. ..... Posle .....


Vix

Preporučeni Komentari

I corava koka ubode zrno... :)

 

Jedino sto ne valja je sto je put poprilicno bubuljicav ko klinke u pubertetu!

 

;)

Jeste ja sam se vracao tim putem, stravicno...

ALI

kada sam dolazio isao sam preko mosta ostruznica pa posle ulaza u Surcin produzio za Bečmen, onda do Progara

i u Boljevce. od becmena do Boljevaca NOV kolovoz i uopste nema saobracaja... Samo sam sreo bracni par bicliklista...

Link to comment
Podeli na ovim sajtovima

Како су се показали Stein-ови Dynaudio?

 

Niko se, vidiš, nije ni usudio da bilo šta kaže za Cirklotron ili Dynaudio... Mislim da su dobro radili za zagrevanje a posle smo se zeznuli - prvi(o) smo namestili kombinaciju da svira (Sony PS + preamp + Cirklotron + Dynaudio) a potom isključili da bi čuli kako sviri DjNick-ov komp koji je on veoma uspešno re-bootovao zilion puta, u međuvremenu je postavljen Grau-gramofon + Studio amp (čini mi se da to beše) pa se tu počelo gomilati svega i svačega pa smo se mi sklonili i pojma nemam više šta je sviralo. Zbog očigledne averzije pojedinaca na samo ime danskog fabrikanta zvučnika, bio sam slobodan da zvučnike sklonim u stranu i prepustim mesto i prostor drugim učesnicima i posle se više nisam ni gurao da uključujem bilo šta od svojijeh sprava... Možda će zvučati malo bezveze ali dok je svirala inicijalno postavljena garnitura, niko se ništa nije bunio (osim nekih primedbi da malo stišam jer je preglasno) a kasnije su promenom izvora i amplifikacije te zvučnika, počeli da se čuju znaci negodovanja i komentari kako akustika prostora nije dobra i slično. Hoću reći da je zanimljivo kako niko nije primetio da je akustika prostora loša dok je svirala gore navedena kombinacija... Biće da je sve zajedno baš jako loše zvučalo pa se akustika prostora nije mogla valjano oceniti...  :dubbio:

Link to comment
Podeli na ovim sajtovima

Imam predlog za naredni (i svaki drugi) Švajserbal... da se izričito zabrani unošenje bilo kakve konfekcije u slušaonu salu.. Dakle može Dynaudio, ali ako je prešvajsovan - jer čemu poenta švajserijade?

 

Od izvora zvuka može fabrički, samo ako je laptop, ili tako neka digialija. Gramofon isto isključivo diy.. PS modifikovani, to je bre poso!

 

Ima raznih audio berzi i ostalih sajmova gde se sluša konfekcija. Druže Stein ništa lično, naravno ;)

 

 

Mislim da ovo okupljanje, i uopšte ovaj naš hobi, treba da predstavi nešto što je bolje od bilo kakve konfekcije, ili pak nešto što je izšvajsovano za neke (male) novce, a pandan je nekom komercijalnom četvoro-petocifrenom proizvodu.

Link to comment
Podeli na ovim sajtovima

Ja sam ih doneo u sklopu opcije da se prikaže/pokaže roba za menjažu/trampu/đoranje/prodaju - ni na kraj pameti mi nije bilo da se nešto frljam istima kao nečim važnijim/boljim od onoga što su kolege/prijatelji sami skockali, zato su i veoma brzo i bez ikakvog negodovanja i sklonjeni te prenešeni do auta da ne smetaju. Nemam ja nikakvih problema sa tim... Nadam se da su oni koji su rekli da ih nikada nisu čuli/videli sada iskoristili tu priliku - posle da ne bude da nisam pokušao priuštiti mogućnost da iste čuju i vide. To važi i za cirklotron - koga je zanimalo, imao je mogućnosti da iz prve ruke stekne neko iskustvo - da je bilo ko to tražio od mene - pokazao bih i iznutrice ali je interesovanje ipak bilo mnogo veće za pripravke kolega nam iz Zrenjanina :) Projekat kolega LL & BB na žalost nisam bio u mogućnosti da degustiram ali ne sumnjam da je bilo odlično :D

Link to comment
Podeli na ovim sajtovima

Ok, ok... Msm, nemo' se ljutiš, al reko' da velim... Veruj mi da bih željniji bio da čujem nečiji SAL uradak nego fabrički Dynaudio... ak' mi veru'eš na reč.

Link to comment
Podeli na ovim sajtovima

Kreiraj nalog ili se prijavi da daš komentar

Potrebno je da budeš član DiyAudio.rs-a da bi ostavio komentar

Kreiraj nalog

Prijavite se za novi nalog na DiyAudio.rs zajednici. Jednostavno je!

Registruj novi nalog

Prijavi se

Već imaš nalog? Prijavi se ovde

Prijavi se odmah
  • Članovi koji sada čitaju   0 članova

    • Nema registrovanih članova koji gledaju ovu stranicu
×
×
  • Kreiraj novo...