Jump to content

Šta trenutno slušam . . .

Preporučeni Komentari

On 16. 12. 2024. at 16:40, Koja reče

Zašto mi niko od vas starijih nije nikad rekao da ovaj bend postoji?!?

Onda bi ti morali reći i za ITD Bend, Alisu, Viktoriju i Crnu udovicu....bolje ovako. :rofl:  

Šalim se!
Nejasno se sjećam da je Jakarta ipak bila dosta sponinjana na raznim top listama tog vremena.

Podeli na ovim sajtovima

On 12/16/2024 at 4:40 PM, Koja said:

Zašto mi niko od vas starijih nije nikad rekao da ovaj bend postoji?!?

jbg, nisi pazio na času :) pominjala se Džakarta i Miloš Petrović, njen član i profesor na Muzičkoj Akademiji u Beogradu, koji je bio živopisan lik koji je podvalio sopstvenu kompoziciju kao "zagubljeno delo srpskog baroka", sa ciljem da ustalasa i pokrene neke stvari :D naravno je da je sam razotkrio podvalu, a mnogi su se primili

Podeli na ovim sajtovima

pre 17 minuta, Koja reče

Bilo je izgleda svašta tada ali se javno na sve strane gurao samo čobanski rok tipa bijelo dugme.

Uvijek je postojao mainstream, a oko njega je bilo svega i svacega. I jako dobrog i jako loseg. Mainstream je tada bio kao McDonalds. Znas da ima boljih hamburgera, ali ako ti se ne trazi, znas da ces dobiti hamburger koji je kako tako jestiv.
Ono sto sam nabrojao i  nije bas neka ponuda , to jest ima boljih preporuka i ako si covjek da malko truda stvarno moze naci briljantnih stvari u nekad nam zajednickoj domovini.
Nedavno sam kupio dva reizdana albuma grupe Septembar. Doktor je ranije stavljao Grupu Time i Dadu Topica (Cekajuci jutro). Kad vec spominjem September, tu je i pop Asanovic. 
Nasi Mothers i Frank Zappa - Buldozer.
Od meni novijih imena, ozbiljno me razgalio Nikola Vranjkovic kad je netko stavio snimku koncerta na forum.
Glazba je tako nevjerojatan fenomen da je covjeku nedovoljan jedan zivot da ju istrazi.
Opet mi na pamet pada nas Doktor. Ima toliko naslova u plocama da bi meni trebao zivot da ih samo katalogiram, a kamoli preslusam.
Zato koliko god covjeka vuklo da sazna sve, mozda je bolje dobro upoznati ono sto ima.
Kao kad je Bruce Lee rekao da se ne treba bojati covjeka koji je trenirao tisucu udaraca nego onoga koji je jedan udarac trenirao tisucu puta.
Dobro, ne mislim da treba doslovno slusati jedno te isto, nego da ne treba biti u brizi ako nam nesto promakne.

Podeli na ovim sajtovima

Kreiraj nalog ili se prijavi da daš komentar

Potrebno je da budeš član DiyAudio.rs-a da bi ostavio komentar

Kreiraj nalog

Prijavite se za novi nalog na DiyAudio.rs zajednici. Jednostavno je!

Registruj novi nalog

Prijavi se

Već imaš nalog? Prijavi se ovde

Prijavi se odmah
  • Članovi koji sada čitaju   0 članova

• Nema registrovanih članova koji gledaju ovu stranicu
  • Kreiraj novo...