Jump to content

Šta trenutno slušam . . .


Preporučeni Komentari

Gledao sam ga u Varaždinuna Varteksovom stadionu u sklopu Radar festa.
Nekako mi se svojim ponašanjem zamjerio tako da ga odonda nisam stavio kod kuće da svira.
Odradio je kratak koncert vidno i bez imalo sakrivanja preko one stvari, bez "Dobra večer"odbiflao sve pjesme bez stanke u istom ubrzanom ritmu tako da nisi ni znao što slušaš, završio i bez "Laku noć" otišao, a cijelo vrijeme je bio negdje iza na sceni, a osim toga nije ni bio okrenut prema publici. U tekstu kaže da je bio okrenut bočno...bio je više okrenut back stageu nego nama.
Kasnije se moglo čitati da je htio otkazati nastup, pa su ga organizatori podsjetili na ugovor. Odradio ga je taman tako da nema penala za nepoštivanje ugovora.
Prije početka sam na koncertu kupio dva njegova CD-eja koja nisam nikad pustio da sviraju.
Da on je Robert Zimmerman aka Bob Dylan, svjetska superzvijezda, Bog na Zemlji, Duh sa sekirom, Shiva Krishna i Amon Ra....ali mu ipak zamjeram, pa da je i Tito i Tesla i Janica Kostelić! 
Razumijem da više ne može, da je star, da nema više entuzijazma od prije 50 godina, navikli smo da nas ne zarezuješ dva posto, pa počni bez "Dobra večer" i završi bez "Laku noć", ali stani prema publici, stani u prvi red da te ljudi vide, a ne tamo negdje iza na drugom kraju pozornice okrenut gotovo leđima!

Tražio sam pogledom do treće pjesme gdje si!
Ono kako si se tamo ponio je nepoštovanje publike i kraja u koji si došao i bolje da nisi ni došao nego to što si napravio. Zabavljali smo se odlično i sa Majkama i sa Manic Street Preachersima i sa Mlinarcem dok nisi ti došao. 
No Soup for you, Robert Zimmerman! :prst:

Evo dva linka vezana za taj događaj.
Prvi link je objavljen nakon koncerta u kojem se pokušalo čak i malo ublažiti sranje koje je tamo napravio, a to je koncert na kojem su predgrupe bile bolje od zvijezde večeri, a u drugom linku koji se tiče jednog kasnijeg nastupa u HR se jasno kaže da je taj Varaždinski koncert bio debakl.

WWW.MUZIKA.HR

Slobodno mogu reći da nikad nije gore zvučao nego sada.



https://www.rtl.hr/show/domace-zvijezde/dylan-se-iskupio-za-varazdin-b75e5824-b9ed-11ec-ae2e-0242ac12002c

Link to comment
Podeli na ovim sajtovima

pre 12 minuta, blaidd reče

sve sto je rekao zerowaf +

https://youtu.be/gAfIikFnvuI



Al je uvijek zabavan, a Dylan će uvijek biti velik. Bez obzira što jedan neznani provincijalac (moa)  mislio o njemu. Da nije velik ne bi mi ni bilo toliko važno da čak i nakon 14 godina napišem ovu tiradu gore. :) 

Link to comment
Podeli na ovim sajtovima

Nemojte mi zamjeriti ali osjećam da bih trebao ovo podijeliti sa vama. Upravo sam odgledao dokumentarac o Sixto Diaz Rodriguez-u Sugarman-u i sad gledam o Tom Waits-u. Skroz sam smetnuo da sam ih skinuo, nešto sam čeprkao po PC-u i ugledao ih, koje ushićenje.... Koji genijalci, naravno, moje mišljenje, i sve je manje ovakvih...

Link to comment
Podeli na ovim sajtovima

Kreiraj nalog ili se prijavi da daš komentar

Potrebno je da budeš član DiyAudio.rs-a da bi ostavio komentar

Kreiraj nalog

Prijavite se za novi nalog na DiyAudio.rs zajednici. Jednostavno je!

Registruj novi nalog

Prijavi se

Već imaš nalog? Prijavi se ovde

Prijavi se odmah
  • Članovi koji sada čitaju   0 članova

    • Nema registrovanih članova koji gledaju ovu stranicu
×
×
  • Kreiraj novo...