Jump to content

Big (ali veri big) Wolandov Tannoy MLTL Gold


Woland

Preporučeni Komentari

Rezija Fazbinder, kostimi Galijano, Sergej Trifunovic ih otkriva (mozda nije iz te price, al sto voli da otkriva), Ruska Jakic vodi promociju. Prvo predstavljanje Fashion TV, Treste Village People YMCA, post produkcija urgentni centar KC Srbije.... Za prvih 100 kupaca kutija,  veseli poklon. Divan veseli par roze gacica ( muzevnih), sa jupicom pozadi, iznad koje pise kompenzator. Napred  reklama proizvodjaca. Itd, itd..... 

Pozdrav Grozni :curica:

Link to comment
Podeli na ovim sajtovima

Kompenzatori su završeni. Ima jedna mala brljotina, koja se da ispraviti, ali gotovi su, priključeni, sviraju i to lepo rade :) Za dan-dva ću ih transportovati kući (to baš i nije jednostavno sa kutijama ove veličine), pa ću ih tada preslušavati, nalaziti mane, testirati, a sve u cilju da se buduća skretnica napravi kako valja. Iz prve bi bilo idealno :)

 

Slušao sam ih oko sat vremena i prvi utisak je da sviraju bolje. Celokupna slika je bolja, a najveći dobitak je u basu, koji je nešto dublji, ima više autoriteta i u visokim tonovima, koji su mi se učinili jasnijim. Priključena je stara skretnica koju je FFL sredio. 

 

Nisam puno fotografisao - samo jednom, mobilnim telefonom (biće fotki kada ih postavim na mesto), na ovoj deluju mali. A nisu :)

 

Postavljena slika

Link to comment
Podeli na ovim sajtovima

Kreiraj nalog ili se prijavi da daš komentar

Potrebno je da budeš član DiyAudio.rs-a da bi ostavio komentar

Kreiraj nalog

Prijavite se za novi nalog na DiyAudio.rs zajednici. Jednostavno je!

Registruj novi nalog

Prijavi se

Već imaš nalog? Prijavi se ovde

Prijavi se odmah
  • Članovi koji sada čitaju   0 članova

    • Nema registrovanih članova koji gledaju ovu stranicu
×
×
  • Kreiraj novo...