Jump to content

K: Lampuceru


djolodjolo

Preporučeni Komentari

Kupio bih sto jeftinijiu Lampuceru, moze i skutijana a i ne mora. Bitno mi je da je sto kvalitetnija varijanta a da nema mnogo nepotrebnih ulaza poput XLR-a ili vise optickih. Meni treba opticki i/ili USB [sta je bolje] ulaz. Ako nekom vrsi posao imam Sony DTC-790 koji bih dao uz doplatu za Lampuceru.

Link to comment
Podeli na ovim sajtovima

  • Odgovora 16
  • Kreirano pre
  • Zadnji odgovor pre

Aktivni članovi u ovoj temi

Popularni dani

Aktivni članovi u ovoj temi

Uf, ne znam. Ne razumem se u detalje ali sam citao i ispada da je Lampucera najbolje resenje kao DAC za skromne novce. Moj prvi "dac" je bio sony mds-je520 a sad imam ovaj dtc pa bih nesto konkretnije a da ne kosta mnogo. U tom slucaju neki ima digital ili optical input, da izvucem sa integruse signal.

Link to comment
Podeli na ovim sajtovima

Ja imam Lampuceru, ali nemam usb ulaz. Slusam je preko SPDIF kabla. Ima i opticki, ali ne slusam ga.  Mozda je pametnije da nadjes polovni HI RES Music strimer. ( nov je kostao oko150 E). Moj kum ga ima i prezadovoljan je. :oke: On odlicno  zvuci. Kod polovnih Lampucera otvori cetvoro ociju. Svasta se prodavalo. Kreni s nekim iskusnijim ako hoces da je kupis i nista bez probe u tvom sistemu. Pozdrav

Link to comment
Podeli na ovim sajtovima

Ja bih išao na HRT II...Sutijano, garancija i spremno za upotrebu, a svira super.

Sa lampucerom bi dobio možda  nešto bolji zvuk, ali nemaš garanciju i ne znaš kako će svirati, tj. pitanje je kad ćeš ubosti dobro odrađen komad.

Vrlo jednostavno možeš nabudžiti eksterno napajanje preko USB-a za HRT i verovatno dobiti još bolji zvuk , a garancija ti i dalje važi...

Link to comment
Podeli na ovim sajtovima

Nemam gde. Kako mislis nema napretka? Treba mi za Flac-ove najvise. Pretpostavljam da mi je bolje da uzmem sonar stx ili neku high-end zvucnu.

Odakle si? Ako si iz Bg uzmi neciju ( Milosavljevu ) Lampuceru i uporedi sa Sony MDom kao DACom. Uzmi u obzir da je ta Lampucera tweakovana i da se cuje mnooogo bolje od originalne.

Mozda posle testa odustanes od kupovine..

Link to comment
Podeli na ovim sajtovima

  • Članovi koji sada čitaju   0 članova

    • Nema registrovanih članova koji gledaju ovu stranicu
×
×
  • Kreiraj novo...