Jump to content

Yamaha DSP-A2070


vnikolich

Preporučeni Komentari

Pozdrav svima,

 

Nov sam član foruma a i nemam baš neko istrenirano uvo. Pre nekog vremena sam se zainteresovao za Hi-Fi i kupio Marentz SR 2226B i Infinity RSe. Lepo svira, vrlo prijatan i detaljan zvuk ali mu fali "volume". Hteo sam da nešto menjam, da kupim nešto snažnije a da kvalitet zvuka ostane na istom nivou, ako može i bolje. Zamislio sam da promenim i pojačalo i zvučnike.

 

Brljao sam po netu i naišao na Yamahu DSP-A2070. Pročitao sam par review-a, sve sami hvalospevi. Kažu da razvaljuje u stereo modu, porede je sa Musical Fidelity A5, NAD bla-bla... nekim baš skupim pojačalima.

 

Kod mene bi pojačalo trenutno radilo u stereo modu ali sviđa mi se i HT potencijal jer me interesuje da i to isprobam. Da se malo igram pa da se vratim ponovo na 2, eventualno 4 zvučnika.

 

Prilično sam se primio ali me muči što je prodavac daleko i ne mogu da idem da čujem pojačalo.

 

Značilo bi mi da mi neko iskusniji, ko je imao susreta sa ovim pojačalom ili nekim bliskim rođakom iz serije, napiše neki komentar o zvuku tog pojačala. Eventualno i neki predlog za zvučnike oko 250€ sa kojima bi to mogao da uparim. To bi sve sviralo u prostoriji od oko 25m2, u stanu, u zgradi, odnosno, ne preterano glasno ali interesuju me zvučnici koji imaju malo izraženiji bas od ovih koje sad imam.

Link to comment
Podeli na ovim sajtovima

  • Odgovora 2
  • Kreirano pre
  • Zadnji odgovor pre

Aktivni članovi u ovoj temi

Popularni dani

Aktivni članovi u ovoj temi

Popularni dani

Dobrodošao na forum. Napiši u svom profilu lokaciju (grad, naselje gde živiš) pa se možda nađe neko ko ti je blizu i da možeš da čuješ neku drugu opremu i proceniš šta ti se dopada. Većina nas ima dovoljno iskustva da proceni gde je "greška" ako posluša tvoj sistem... Teško je paušalno dati savet šta da kupiš a ne rizikovati da posle budemo ispljuvani jer ti se to, možda još manje dopada...

Link to comment
Podeli na ovim sajtovima

Kreiraj nalog ili se prijavi da daš komentar

Potrebno je da budeš član DiyAudio.rs-a da bi ostavio komentar

Kreiraj nalog

Prijavite se za novi nalog na DiyAudio.rs zajednici. Jednostavno je!

Registruj novi nalog

Prijavi se

Već imaš nalog? Prijavi se ovde

Prijavi se odmah
  • Članovi koji sada čitaju   0 članova

    • Nema registrovanih članova koji gledaju ovu stranicu
×
×
  • Kreiraj novo...