Jump to content

Nissville Jazz Festival


Woland

Preporučeni Komentari

  • Odgovora 122
  • Kreirano pre
  • Zadnji odgovor pre

Aktivni članovi u ovoj temi

Aktivni članovi u ovoj temi

Postovane slike

Nema sanse da te tako prepoznamo.  Najbolje da stanes kod glavne bine sa transparentom Nisvil je djubre, Pink je zakon, Sergej Triffunovicu ozeni me. Doduse, onda posle toga nema sanse da sam sebe prepoznas.

Veliki pozdrav. imas PP

P.s. Procitaste li jutros izjavu malog egomanijaka bez sinapse mozak-jezik-vaspitanje, da su Toma i Saban jedina dva muzicara sa ovih prostora? 

Citat  Bilica online

- Šaban Bajramović i Toma Zdravković su jedini muzičari na ovim prostorima. Šabanove numere nećemo moći da vam večeras izvedemo ali ćemo udariti jedan omaž Tomi - rekao je Sergej i zapevao stihove jednog od najpoznatijih narodnih pevača: "Ja znam da volim i da ljubim".

Link to comment
Podeli na ovim sajtovima

Oni koji nisu na Nišville-u su danas propustili: goveđe repove. rebarca u kajmaku, sir, salatu (s' ljutu papriku), propisanu količinu rakije i vina (bilo i poneko pivo). Na kraju palačinci s' pekmez.

 

Kafanče se vika 'bemliga nešto u naziv imagu sos Zucker (ovo ide u prilog tezi da sam Austro-Bugarin :) )

 

Posle smo bili Sir-ovi gosti, na slušanju lampi (KT90) i Scott zvučnjaka (fine kompresione petnaeskinje). Lepo to svira.

 

Eve i:

 

Postavljena slika

Link to comment
Podeli na ovim sajtovima

Šta da ti kažem, vodi računa - sumnjiva je to ekipa :shinymj5:

 

Jašta neg' sujmiva :) vid' im samo njuške

 

Postavljena slika

 

 

Svirali neki Bugari - Akaga. Bili su puni entuzijazma. Duvačka sekcija uvežbala i korake. Dizale se trube uvis, zaplitalo nogama. James Brown wannabe.. Prošlo i to nekako.

 

Potom Duško Gojković i Belgrade Summit Octet... E, zbog ovog se ide na Nišville. Lepo opušteno, nepretenciozno, veoma kvalitetna svirka celog banda i naravno Duška. Pokloniše mu nekakvu fotografiju - stoički ju primio. Nije se usudio da se požali na buku, gužvu & ostalo. Ipak nije on u rangu veeelikog jazz muzičara Sergeja Trifunovića :)

 

Postavljena slika

 

Adam Nussbaum ZZ Quartet su do trećine performansa bili žrtve lenjih tonaca. Čuli smo bas - uvredljivo glasno, harmoniku nikako, bubanj u tragovima... Kasnije su se probudili, pa smo ponešto i čuli. A imalo je šta i da se čuje. Bilo bi to ubedljivije u nekom klubu, ali se ipak videla virtuoznost, pogotovu harmonikaša - Simona Zanchini-ja, kog lako mogu da zamislim na trgu neke od Felinijevih scenografija, kako svira :) Gitarista i basista sa prostora SFRJ - sasvim korektni, sa sjajnim povremenim izletima. Adam - loše ozvučen, ali ono što se čulo je bilo odlično. Deluje posvećeno i simpatično. Odličan koncert.

 

Posle sam otišao, oni ostali, ne znam šta je bilo kasnije  :sclerosis:

Link to comment
Podeli na ovim sajtovima

Vise fanki nego jazz

 

Слажем се. Но сад - важније питање - дајте предлог за кафану и Нишу, која ради данас. Гладни смо као вукови.

Link to comment
Podeli na ovim sajtovima

Kreiraj nalog ili se prijavi da daš komentar

Potrebno je da budeš član DiyAudio.rs-a da bi ostavio komentar

Kreiraj nalog

Prijavite se za novi nalog na DiyAudio.rs zajednici. Jednostavno je!

Registruj novi nalog

Prijavi se

Već imaš nalog? Prijavi se ovde

Prijavi se odmah
  • Članovi koji sada čitaju   0 članova

    • Nema registrovanih članova koji gledaju ovu stranicu
×
×
  • Kreiraj novo...