Beli_Ninja 202 #841 Napisano Avgust 1, 2020 On 7/19/2020 at 1:36 PM, zika said: Kako je na Goču (banjska strana)? Normalno, u odnosu na Zlatibor i ostala fancy mesta. Malo pre sam bio do Brusa pa presao preko Goča i mog i kraljevačkog i stigao u Kg. Ima gužve, ali samo po kafanama 1 zika je reagovao/la na ovo Podeli ovu poruku Link do poruke Podeli na ovim sajtovima
Beli_Ninja 202 #842 Napisano Avgust 1, 2020 U Brusu u Kljuncu vrhunska jagnjetina i rose Cena ista kao u Kgu. 1 Gosha je reagovao/la na ovo Podeli ovu poruku Link do poruke Podeli na ovim sajtovima
Gosha 284 #843 Napisano Avgust 1, 2020 20 minutes ago, Beli_Ninja said: U Brusu u Kljuncu vrhunska jagnjetina i rose Cena ista kao u Kgu. Ma to svi beogradjani znaju Podeli ovu poruku Link do poruke Podeli na ovim sajtovima
Beli_Ninja 202 #844 Napisano Avgust 1, 2020 26 minutes ago, Gosha said: Ma to svi beogradjani znaju Ma ispred su samo automobili 50ke +, pa rekoh da podsetim ove beogradjane sto voze automobile od 0k5 ÷ 1k5e, da je i za njih pristupacno Vec danima idem u jednu firmu u Novacima, pomazem i radim nadzor zavarivanja pa su mi svajseri skrenuli paznju na Kljunac, i danas Ninjina Girl i Ninja nspravili turneju. Bili smo prbo do jezera Ćelije. Sramota me je sto sam ljudsko bice posle onog sto sam tamo video Podeli ovu poruku Link do poruke Podeli na ovim sajtovima
Woland 4828 #845 Napisano Avgust 2, 2020 nije letovanje, nešto kao dnevni izlet je - Valjevo:Moderna GalerijaSpomenik Stjepanu (Stevanu) FilipovićuManastir Ćelije, 930 stepenika do (od) njega sam lahko preskočio (lažem ko pas - crko sam ), kafane nisam slikao, a trebalo je 3 3 black coffe, shonne, vladd and 3 ostalih je reagovao/la na ovo Podeli ovu poruku Link do poruke Podeli na ovim sajtovima
zika 520 #847 Napisano Avgust 3, 2020 On 8/1/2020 at 6:53 PM, Beli_Ninja said: Normalno, u odnosu na Zlatibor i ostala fancy mesta. Malo pre sam bio do Brusa pa presao preko Goča i mog i kraljevačkog i stigao u Kg. Ima gužve, ali samo po kafanama Pošto to gde je gužva ne trošim(o), sve je cool. Nisam bir'o al' sam dobio unuke sa odredištem da ih tamo odvedem i ja srećan... Naravno, bio bih srećniji da je Bigova, i unuka i drage i mene što se tiče... Podeli ovu poruku Link do poruke Podeli na ovim sajtovima
zika 520 #848 Napisano Avgust 3, 2020 On 8/1/2020 at 6:54 PM, Beli_Ninja said: U Brusu u Kljuncu vrhunska jagnjetina i rose Cena ista kao u Kgu. gmap: 52 min, zanimljivo... Zapisano... Hvala. Moraju derani negde da jedu... Podeli ovu poruku Link do poruke Podeli na ovim sajtovima
zika 520 #849 Napisano Avgust 3, 2020 On 8/1/2020 at 7:15 PM, Gosha said: Ma to svi beogradjani znaju Eto, zato se ja ne određujem tako jer nemam pojma... Podeli ovu poruku Link do poruke Podeli na ovim sajtovima
Beli_Ninja 202 #850 Napisano Avgust 3, 2020 2 hours ago, zika said: Pošto to gde je gužva ne trošim(o), sve je cool. Nisam bir'o al' sam dobio unuke sa odredištem da ih tamo odvedem i ja srećan... Naravno, bio bih srećniji da je Bigova, i unuka i drage i mene što se tiče... Ma bice vam lepo. Banja je na 20min, ima mnogo bazena i aquaparkova (skupo) pa mozete da iskoristite svaki dan drugacije. Put ka Brusu je malo uvijen ali nije nepodnosljiv. Ako hocete da setate sumom onda obavezno predjite autom branu na jezeru na Gocu i idite do kraja asfalta i produzite levo dokle god autom moze. Naravno, preporucujem da se provozate i do kraljevacke strane, planinom. Tamo imate hotel Piramida mozete da klopate a i priroda je lepa za setnju. Pitajte tu da Vam objasne kuda da setate. 1 zika je reagovao/la na ovo Podeli ovu poruku Link do poruke Podeli na ovim sajtovima
zika 520 #851 Napisano Avgust 3, 2020 Šetači smo baba i ja, ozbiljno, moraće i unuci da se naviknu, nisu teški za ubeđivanje... Prešli su dosta u Bigovi, još onomad... Nisam izbirljiv vozač i krivine me ne plaše, Šavnik... Hvala. Kada kežete „jezero“ mislite li na Selište? Destination nam je Kedar. Podeli ovu poruku Link do poruke Podeli na ovim sajtovima
zika 520 #852 Napisano Avgust 3, 2020 https://www.blic.rs/vesti/drustvo/sest-sati-agonije-u-sred-nicega-u-mrklom-mraku-drama-izgubljenih-planinara-presli-25/exf809v Ako nas nema, da znate gde smo... Podeli ovu poruku Link do poruke Podeli na ovim sajtovima
Beli_Ninja 202 #853 Napisano Avgust 3, 2020 @zika Da, jezero Selište. To Vam je blizu Kedar sela. Od Kedar sela do jezera imate dva izvora prirodne planinske vode, ne ustrucavajte se da je probate. Probajte da odete do Ljuktena, najvisi vrh. To je prilicno dugacka setnja sa usponom i obavezno pitajte da vam objasne put. Mada, Kedar selo nudi neke ture i zanimacije pa iskoristite. Ljukten je taman toliko visok da vidite koliko je nasa zemlja mala, i koliko su nam ovi samoproglaseni susedi na jugu blizu i shvaticete moj komentar da spomenik Stefanu Nemanji treba da se podigne u njegovoj Zupaniji. 1 zika je reagovao/la na ovo Podeli ovu poruku Link do poruke Podeli na ovim sajtovima
crni. 909 #854 Napisano Avgust 3, 2020 što reče najbolji komentar ovih dana, srbiju smo upoznali, jel možemo sad na more Podeli ovu poruku Link do poruke Podeli na ovim sajtovima
Woland 4828 #855 Napisano Avgust 3, 2020 odo' ja sledeće nedelje u Han Pijesak 1 ninja je reagovao/la na ovo Podeli ovu poruku Link do poruke Podeli na ovim sajtovima
dejanco32 271 #856 Napisano Avgust 4, 2020 Jedna morska Podeli ovu poruku Link do poruke Podeli na ovim sajtovima
dejanco32 271 #857 Napisano Avgust 4, 2020 edit: Ako vam je do seoskog turizma - više ne morate nikud iz Beograda. (Z. Stanojević) 2 ninja and vladd je reagovao/la na ovo Podeli ovu poruku Link do poruke Podeli na ovim sajtovima
vladd 2780 #858 Napisano Avgust 4, 2020 A pa nije isto zivot sa seljanima i zivot sa seljacinama 2 black coffe and dejanco32 je reagovao/la na ovo Podeli ovu poruku Link do poruke Podeli na ovim sajtovima
NIXIE 1794 #859 Napisano Avgust 4, 2020 pre 42 minuta, dejanco32 reče edit: Ako vam je do seoskog turizma - više ne morate nikud iz Beograda. (Z. Stanojević) Ja obično pobegnem od njih barem na dve nedelje, ali ove godine ništa od toga. Hteo sam da idem u Tursku, ali me plaši ta gomila ljudi bez kontrole, tu ima koronaša koliko hoćeš, a ovi domaćini ništa ne kontrolišu, bole ih uši, samo pare su bitne. Podeli ovu poruku Link do poruke Podeli na ovim sajtovima
ninja 2038 #860 Napisano Avgust 5, 2020 4 2 1 aaa zmaju!, vladd, Woland and 4 ostalih je reagovao/la na ovo Podeli ovu poruku Link do poruke Podeli na ovim sajtovima