Jump to content

Gde ćete na letovanje/zimovanje?


crni.

Preporučeni Komentari

 Evo par screenshotova :)

Mesto je najsevernije letovaliste u Albaniji, tik uz Crnu Goru. Bukvalno se nalazi "sa one strane Ade Bojane". Obicno sam ujutru pesacio nekoliko km duz plaze do Bojane i natrag. Plaza je maltene ista kao i Ulcinjska velika plaza, pescana, ali ima jednu prednost sto popodne ne duva vetar, za razliku od Ulcinja. U Albaniji jos imaju posla oko turizma, ali uveliko rade i grade, svake godine imaju pomak na bolje. Jos uvek je jeftinije nego u Cg. Ja sam placao apartman sa kuhinjom 20 eur/noc 5 min od plaze, a ima i jeftinije. Isli smo tamo zbog klinaca, tj zbog pescane plaze. A ako neko od vas zeli u Albaniju, onda bih vam preporucio jug Albanije, tamo su plaze sa kamencicima, i ipak je malo bolji mentaliet ljudi sto mestana, sto gostiju, vise je trip i feeling Grcke. 

 

Screenshot_20180715-121813-768x1365.png

Link to comment
Podeli na ovim sajtovima

A kaj se tiče ljetovanja žena me časti pa sam izabrao putovanje busom preko Srbije u Makedoniju do Ohrida  prek Albanije do Crne  Gore i prek Dubrovnika  doma .  Između koje kakvih Toskana , Čeških i inih destinacija odlučio sam za puteve "revolucije" . Naime bil sam u vojski - armiji .  78 - 79 ta u  Crnoj Gori , ( Masline) , pa prekomanda u Skoplje  ( Maršalka ) . Bio sam saobraćajac  ( to su oni kaj na motorima prete vučne vozove koji sim pa tam  prevažaju tenkove i rovokopače ) pa sam uglavnom gledao "danas neko ne napadne" ;) a  ne prirodnne ljepote ?  I sad kad me žena - "potegnula "  idem to pogledat na miru Božijem . Bit će ofrlje , al  mislim da bu se isplatilo nakon 40 let vidjeti kak je sad . A tek da vidim jel još  Babuš u Skoplju  radi - najbonji čevapi ikad ? - il kao vojnik sam bio gladan :P itd ....   . Veselim se priredbi .

Link to comment
Podeli na ovim sajtovima

21 hours ago, NIXIE said:

Ko drug Tito kad krene da obilazi parohiju.:worship:

Sam napiso - "putevima  revolucije " :), a za Titu ? kakav je bio je bio al je ipak uzjugunjeno stado kao pravi pastir držao na okupu . Malo mrkvom , malo štapom , al funkcioniralo je .  U stvari zabole me za njega htio bih vidjeti kako sad to izgleda sa odmakom od 40 godina . Jedino u klopu ne sumljam :clapping:u svim destinacijama . Ima kod nas nacionalnih restorana , al mi navek nešto fali ? od onog izvornog ? . To je ko kad slušaš  sistem koji si davno slušao pa prvi put te impresionirao , a sad sa izvjesnim iskustvom dolaziš to provjerit . Eto neču više davit  sam se veselim novim iskustvima .

Link to comment
Podeli na ovim sajtovima

Kreiraj nalog ili se prijavi da daš komentar

Potrebno je da budeš član DiyAudio.rs-a da bi ostavio komentar

Kreiraj nalog

Prijavite se za novi nalog na DiyAudio.rs zajednici. Jednostavno je!

Registruj novi nalog

Prijavi se

Već imaš nalog? Prijavi se ovde

Prijavi se odmah
  • Članovi koji sada čitaju   0 članova

    • Nema registrovanih članova koji gledaju ovu stranicu
×
×
  • Kreiraj novo...