Jump to content

Gde ćete na letovanje/zimovanje?


crni.

Preporučeni Komentari

45 minutes ago, Zflazar said:

 

vratio se sa letovanja na Ugljanu,

 

Uh, bre, sad me podseti na drugara iz JNA, Bosko Tomislav sa Ugljana-Kukljice, martovska 1976, Sombor. Bio super tip sa brkovima ala Dzugasvili (kao nas cika brka-Sax). Ni dan danas nisam siguran sta mu je ime a sta prezime..

Nadam se da je ziv i zdrav.

Link to comment
Podeli na ovim sajtovima

2 hours ago, Zflazar said:

vratio se sa letovanja na Ugljanu, ostrvu na 15 minuta vožnje trajektom od zadarske trajektne luke Gaženica. Oko 800km door-to-door vožnje od kojih prvih i poslednjih par 10-tak nije autoputem. Board computer: oko 1600km, prosečna brzina 80 km/h prosečna potrošnja 5.3l/100km sa uključenom klimom.

Zadar mi je tradicionalna destinacija za odmor, pre svega zbog mojih prijatelja Zadrana koji mi ovih nekoliko najtoplijih dana u godini učine toplim-ali najviše oko srca, dok se dupe, glava, živci i ostali nebitni delovi zflazara hlade u mlakom moru i hladnom Ožujskom pivu (kažu insajderi da to tamo piju Purgeri i da treba piti Karlovačko pošto je punionica bila nekad u ZD al jebiga ja sam ti izgleda odasvuda ( preci moji bili izgleda na nekim boljim žurkama :) ) uključujući i mog dragog brata Igora 100% -nog Zagrepčana sa 50% vlasničkog udela mog tetka Međimurca i 50% udela moje drage, nikad prežaljene pokojne tetke Julijane na koju sam valjda povukao zrno ludila i karakterni nos.

Elem, smestili smo se u Lukoranu biseru turističke ponude Dalmacije u apartmanu rezervisanom preko booking.com-a.

Opisano bilo u ponudi apartman sa dve sobe, roštiljem, terasom ali nije bilo opisano gostoprimstvo porodice vlasnika apartmana kapetana kruzera u mirovini, gde se nakon par prigodnih rečenica prešlo na pivo, priču o Darwill-u, Ponte Rossu, Dve Rase Ljudi, iliti

-Quad ESL-Ljupce i

-Tannoy DC- Ljupce

i reč po reč, dan po dan prođe ti deset dana kao tren uz naše stare prijatelje Elvisa sa porodicom, Tee sa porodicom i nove prijatelje barba Tihomira sa porodicom i uvaženim prijateljem Robertom (Mohovićem) sa porodicom - čoveka koji je Tihomirov prijatelj i izuzetan sagovornik, inače veoma uvaženi profesor na nautičkom fakultetu u Rijeci kome se zahvaljujem javno za potvrdu teze da ljudi pokreću svet i da je moje dete reklo da treba razmislit(i) o takvim profesijama u kakvim možeš naći ljude poput Roberta.

Od kulture, konstatovao bih sledeće:

-plakat-do-plakata Thompsona i Sandra Afrike uspod zidina na ulazu u stari grad Zadra. Bez cepanja plakata jedne ili druge budale. Na 10m od Sandre&Perkovića reklama za Beethovenovu 9-u. Ni manje ni više. Oda radosti. Heinrich Heine. Sandra i Marko protivu Ludovika...

Bas sam bio prije 2 mj u tom mjestašcu na renovaciji jedne stare kuce, koristili su crijep moje firme pa sam morao dati tehnicku podrsku.

U Zadru sam inace nekoliko puta godisnje, izuzetan grad sa svojom povješću a i turistickom ponudom.

Link to comment
Podeli na ovim sajtovima

  • 2 nedelje kasnije...

Vikend beg od vrućine u Soko Banju.

Zez. Nije trebalo ići u Banju kad je vašar. 6 iljada duša domicilnih, 18 000 turista sa strane plus još nekoliko hiljada zbog vašara (Preobraženje). I sve to izašlo na ulicu baš tog dana.:heat:

Vašar ko vašar, sve i svašta u ponudi. Patuljci za baštu, klasični buvljački asortiman, gaće i veš ali i nacionalno pomirenje na tezgi. Draža i Tile jedan do drugog. Tu je i Putin

DSC_0692.thumb.jpg.782448930c72a847ac262e57b5d14ffa.jpg

Link to comment
Podeli na ovim sajtovima

  • 10 months later...
18 minutes ago, skrstic said:

Vetar. Ledeni. Morao u hladu da se pokrivam peškirom par puta. Ali ipak bilo super.

Vala ovaj period je bio katastrofalan, svi se žale, ali tako je ponekad u Grčkoj, malo poplave malo požari. Ja idem (ne znam baš tačno gde) krajem avgusta, ostaje mi da se nadam da neće biti vremenskih neprilika, i da Grci neće da mi skidaju tablice.

Link to comment
Podeli na ovim sajtovima

Hotel je super. Supruga uplaćivala u Januaru/Februaru tako da nemam pojma koliko. Samo je hotel sa svojim restoranom. Imali smo doručak i večeru obilati švedski sto i puno Šveđana. :lol:

32 minutes ago, ninja said:

Jesi to bio sad tu? Kakve su cijene smjestaja? Mogućnost rostiljanja ili je samo hotel? Ne piše na sajtu.

 

Link to comment
Podeli na ovim sajtovima

Kreiraj nalog ili se prijavi da daš komentar

Potrebno je da budeš član DiyAudio.rs-a da bi ostavio komentar

Kreiraj nalog

Prijavite se za novi nalog na DiyAudio.rs zajednici. Jednostavno je!

Registruj novi nalog

Prijavi se

Već imaš nalog? Prijavi se ovde

Prijavi se odmah
  • Članovi koji sada čitaju   0 članova

    • Nema registrovanih članova koji gledaju ovu stranicu
×
×
  • Kreiraj novo...