Mikorist Napisano Novembar 1 Share #14235 Napisano Novembar 1 pre 52 minuta, Brijac reče Kako izgleda preko iljadu evri u sacici kondenzatora 😅 skuplje nego zlato gram za gram hebo ih patak. Jel pravimo fifi hajend zvuk il se zajebavamo, ne ide zivot 😁 TDA1541A rulez 😝 Ovo Rubycon SMD ??? Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
Mikorist Napisano Novembar 1 Share #14236 Napisano Novembar 1 MSM MU serija je najskuplja na Mouseru koliko vidim Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
Brijac Napisano Novembar 1 Share #14237 Napisano Novembar 1 Bas taj Rubycon MU. Raznoraznih ima, pretezno 22uf (vecinski), 10uf i 0.1uf. Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
Brijac Napisano Novembar 1 Share #14238 Napisano Novembar 1 2 minutes ago, Mikorist said: MSM MU serija je najskuplja na Mouseru koliko vidim Svira koliko i kosta. Najbolji smd kond. LightMatic, gluv_i_udaren and Mikorist je reagovao/la na ovo 1 2 Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
gluv_i_udaren Napisano Novembar 1 Share #14239 Napisano Novembar 1 Nego, esi ti uračun’o i mene u te ‘iljade? Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
Brijac Napisano Novembar 1 Share #14240 Napisano Novembar 1 2 minutes ago, gluv_i_udaren said: Nego, esi ti uračun’o i mene u te ‘iljade? Njet, sve ovo ide u 1 komad. Prvo da proverim radi li kako je zamisljeno 😅 Bolje sebe po dzepu nego druge. Lako cemo doterati joste. Bice dve varijante, valjano ce biti da se odlusaju obe. Jedna je znacajno jeftinija. LightMatic, gluv_i_udaren and zerowaf je reagovao/la na ovo 2 1 Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
gluv_i_udaren Napisano Novembar 3 Share #14241 Napisano Novembar 3 O'ma da ti kazem kako su mi uvek ispale jeftinije varijante, ili da sacekam? zerowaf and LightMatic je reagovao/la na ovo 2 Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
Brijac Napisano Novembar 3 Share #14242 Napisano Novembar 3 (izmenjeno) Sve znam, ali dajem benefit sumnje 😅 Ako moze da se ustedi a da bude to to, uvek sam za. Kosta me malo vise vremena, oprostice mi ukucani 😁 Edit: joste sam budan radi toga 😁 Izmenjeno Novembar 3 od Brijac gluv_i_udaren, zerowaf, LightMatic and 1 član je reagovao/la na ovo 2 2 Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
Zen Mod Napisano Novembar 3 Share #14243 Napisano Novembar 3 Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
Mikorist Napisano Novembar 4 Share #14244 Napisano Novembar 4 On 31. 10. 2024. at 19:45, Mikorist reče 9 evra postarina air mailom - stigne za 5 dana ovde . evo gledajte kojom brzinom stižu kondezatori iz hificollective smo da nije vrednost veća od 50 evra -to je gomila kondova Vix and LightMatic je reagovao/la na ovo 2 Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
Mikorist Napisano Novembar 4 Share #14245 Napisano Novembar 4 LightMatic, Vix, krca44 and 1 član je reagovao/la na ovo 4 Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
krca44 Napisano Novembar 4 Share #14246 Napisano Novembar 4 pre 12 minuta, Mikorist reče Miko molim te koji su ovo aksijalci, ne viim dobro kad uvecam sliku ? ...i za koju si ih svrhu pazario ako sme da se zna ? Krca Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
Mikorist Napisano Novembar 4 Share #14247 Napisano Novembar 4 pre 18 minuta, krca44 reče Miko molim te koji su ovo aksijalci, ne viim dobro kad uvecam sliku ? ...i za koju si ih svrhu pazario ako sme da se zna ? Krca 4 x 001-0228: 0.82uF 400Vdc Jantzen Cross Cap Capacitor - £5.16 (£1.29 each) SKU:001-0228, Location: AD02, Tariff Code: 8532250000 4 x 001-0256: 6.2uF 400Vdc Jantzen Cross Cap Capacitor - £18.40 (£4.60 each) SKU:001-0256, Location: AD02, Tariff Code: 8532250000 Zamena kondezatora u skretnicma na glanc novim Polk monitor xt20 - koji idu n Fosi V3 Vix and krca44 je reagovao/la na ovo 2 Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
Koja Napisano Novembar 4 Share #14248 Napisano Novembar 4 Ok cena za MKP. Ako brzo stiže, nije loša opcija. Mikorist je reagovao/la na ovo 1 Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
Mikorist Napisano Novembar 4 Share #14249 Napisano Novembar 4 U zvucnicima su neki kineski bipolarni kodezatori od 20% tolerancije na 50V...JEdnom recju djubre...Sta god drugo da stavis bolje je.... BANAT je reagovao/la na ovo 1 Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
Vix Napisano Novembar 13 Share #14250 Napisano Novembar 13 Mogli su da zavrse u kanti za smece...ili...kod mene. Kad videh fullrange, nisam odoleo. 4 ohmski, 15 cm precnik. Ce valja li nesto, saznacemo sutra... Pchelac, LightMatic, zerowaf and 2 ostalih je reagovao/la na ovo 1 3 1 Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
драган Napisano Novembar 14 Share #14251 Napisano Novembar 14 jel voze preko lajkovca. Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
zerowaf Napisano Novembar 14 Share #14252 Napisano Novembar 14 pre 12 časa, Vix reče Mogli su da zavrse u kanti za smece...ili...kod mene. Kad videh fullrange, nisam odoleo. 4 ohmski, 15 cm precnik. Ce valja li nesto, saznacemo sutra... Philips je znao imati dobre full/wide range drivere. Nadam se da ćeš biti ugodno iznenađen kad ih testiraš. Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
Vix Napisano Novembar 14 Share #14253 Napisano Novembar 14 Testirao: zerowaf, Brijac and LightMatic je reagovao/la na ovo 2 1 Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
zerowaf Napisano Novembar 14 Share #14254 Napisano Novembar 14 Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
Leonardo Napisano Novembar 20 Share #14255 Napisano Novembar 20 (izmenjeno) Par novih sitnica u radionici. Nabavljeno sa TEMU-Džina jako povoljno, bez šipinga i u roku 10 dana. Preporučujem da se otvore 4x4 oka, jer ima toliko vaćarenja i trikova da nije normalno. Brzina isporuke i besplatan transport, veliki +. IC termometar -50 - 800°C, klješta i hilzne, kaučuk štapovi 25x25x125 za čišćenje brusnih papira. Izmenjeno Novembar 20 od Leonardo Mikorist, zerowaf, Brijac and 3 ostalih je reagovao/la na ovo 3 3 Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
Zen Mod Napisano Novembar 20 Share #14256 Napisano Novembar 20 Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
Preporučeni Komentari
Kreiraj nalog ili se prijavi da daš komentar
Potrebno je da budeš član DiyAudio.rs-a da bi ostavio komentar
Kreiraj nalog
Prijavite se za novi nalog na DiyAudio.rs zajednici. Jednostavno je!
Registruj novi nalogPrijavi se
Već imaš nalog? Prijavi se ovde
Prijavi se odmah