zerowaf Napisano Oktobar 14 Share #14213 Napisano Oktobar 14 pre 10 časa, mrcelavi reče Tim redosledom da zena ne primeti prinovljenje te joj slucajno dodje naum da pita za cenu 🤣 daleko bilo. Pa daaa! Onako još s ruksakom na leđima i kesom što mi visi sa zapešća montiram na brzaka s nogu. Zapravo je pošta stigla kad je ona bila kod kuće. Pitala je što je to. Rekoh gramofonska zvučnica. Onda ga neću ni otvarati, kazala je. E da, jesam li ja jedini koji ženi prijavi koliko što košta? Mislim, pokažem joj SPU GT/e na Ebayu za 1800 Eura (prenapuhana cijena, ali je poslužila svrsi ) i pokažem joj slomljen kantilever te mail od Lacike (popravljao ju je) Više nitko ne prilazi hifi. Prašine može biti metar, mogu se mišovi naleći ispod police - ni ona ni mačke više ne idu tamo. black coffe, mrcelavi, Vix and 2 ostalih je reagovao/la na ovo 1 1 2 1 Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
Mikorist Napisano Oktobar 14 Share #14214 Napisano Oktobar 14 Nova skalamerija..... Kod mene već niko ne sme prići računalu. Msm ovo nije za igranje. Alat je. Vix, LightMatic, hifish and 3 ostalih je reagovao/la na ovo 3 1 2 Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
zerowaf Napisano Oktobar 14 Share #14215 Napisano Oktobar 14 pre 32 minuta, Mikorist reče Nova skalamerija..... Kod mene već niko ne sme prići računalu. Msm ovo nije za igranje. Alat je. Nemam pojma što je to, ali izgleda super! Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
Mikorist Napisano Oktobar 14 Share #14216 Napisano Oktobar 14 pre 2 minuta, zerowaf reče Nemam pojma što je to, ali izgleda super! Grfička karta. NVIDIA GeForce RTX 4090 Founders Edition - 24GB RAM DDR6. jbga stslo...ćera mi studira za inženjera računarstva - UI/UX dizajn - korisničkog interfejsa - širok pojam - jer interfejs može da bude program, operativni sistem - web sajt....Sad bistre na drugoj godini Blender, Adobe animator, Maya 3D itd.... Leonardo, zerowaf, Vix and 1 član je reagovao/la na ovo 3 1 Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
Zen Mod Napisano Oktobar 14 Share #14217 Napisano Oktobar 14 sd smo te ufatili kupujes sprave decama, a ovde se ti qrcis ne daju ti ni da pridjes posle, kako i treba bezi cale, pokvarices....... zerowaf, Vix, hifish and 1 član je reagovao/la na ovo 3 1 Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
Mikorist Napisano Oktobar 14 Share #14218 Napisano Oktobar 14 pre 8 minuta, Zen Mod reče kupujes sprave decama, a ovde se ti qrcis Znaš kako kažu...Na svet dolaziš praznih ruku i odlaziš sa sveta praznih ruku. Ostaje sve njima kako god okreneš Leonardo, Vix, hifish and 2 ostalih je reagovao/la na ovo 5 Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
LightMatic Napisano Oktobar 14 Share #14219 Napisano Oktobar 14 pre 4 časa, Zen Mod reče bezi cale, pokvarices....... I meni isto govore, osim kad im treba para..... Mikorist, Vix and hifish je reagovao/la na ovo 1 2 Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
zerowaf Napisano Oktobar 14 Share #14220 Napisano Oktobar 14 pre 3 minuta, LightMatic reče I meni isto govore, osim kad im treba para..... E onda im trebaš reći da pare kvare svijet! LightMatic and Vix je reagovao/la na ovo 2 Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
mrcelavi Napisano Oktobar 14 Share #14221 Napisano Oktobar 14 Mene ćera svako malo zaebava " ćale kome ostavljš gramofon" ( fora od nekijeh Montenegrina). Woland, LightMatic and zerowaf je reagovao/la na ovo 2 1 Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
Woland Napisano Oktobar 14 Share #14222 Napisano Oktobar 14 ^isto x 3.. a ja im onda citiram Panteliju - sve svoje ostavljam sebi Dumus, Mikorist, mrcelavi and 3 ostalih je reagovao/la na ovo 1 1 2 2 Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
Mikorist Napisano Oktobar 31 Share #14223 Napisano Oktobar 31 Ispade DAC grdosija kolicno je pojacalce LightMatic, Leonardo, hifish and 3 ostalih je reagovao/la na ovo 4 1 1 Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
djmilicic Napisano Oktobar 31 Share #14224 Napisano Oktobar 31 pre 16 minuta, Mikorist reče Ispade DAC grdosija kolicno je pojacalce Oćeš da probaš sa lampe da ga uvećaš? LightMatic je reagovao/la na ovo 1 Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
Mikorist Napisano Oktobar 31 Share #14225 Napisano Oktobar 31 pre 3 minuta, djmilicic reče Oćeš da probaš sa lampe da ga uvećaš? Ama bruka koliko snage izlazi iz ove igracke Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
John Coltrane Napisano Oktobar 31 Share #14226 Napisano Oktobar 31 TELEFUNKER TL 800 Fkin buvljak, nisam normalan sa krševi zezala me skretnjača posušili se kondizatori al sam nabudžeriso za sad Jel ima neko predlog di su najjeftiniji bipolarci? BANAT, Mikorist, LightMatic and 3 ostalih je reagovao/la na ovo 4 1 1 Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
Zen Mod Napisano Oktobar 31 Share #14227 Napisano Oktobar 31 Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
Vix Napisano Oktobar 31 Share #14228 Napisano Oktobar 31 Lelefunken na Tanoj ;) LightMatic je reagovao/la na ovo 1 Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
krca44 Napisano Oktobar 31 Share #14229 Napisano Oktobar 31 pre 1 sat, John Coltrane reče najjeftiniji bipolarci? MG iz Nisha ih ima i jos neko samo ne mogu sad da se setim sem da je izbor bio manji nego kod MG-a a i tu nije nesto. Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
Mikorist Napisano Oktobar 31 Share #14230 Napisano Oktobar 31 pre 2 časa, John Coltrane reče di su najjeftiniji bipolarci? U Engleskoj. Moraju bas bipolarni ? Ja bi turio ove tu Jantzen Cross Cap Capacitors | HIFICollective WWW.HIFICOLLECTIVE.CO.UK If you are looking for a specific value, we have added a CAPACITOR FILTER to speed your search up. 9 evra postarina air mailom - stigne za 5 dana ovde . Ispadne jeftinije nego da sam kupovao u kanibalu Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
John Coltrane Napisano Oktobar 31 Share #14231 Napisano Oktobar 31 E nisu to za tannoy, tannoyevi su aktivni preskupo je to za ove zvučnjake ma i za tann je mlogo Jantzen Cross Cap Capacitor 51uF 400Vdc £16.82 a treba 8 komada samo njih ne čujem ja baš tako dobro biće najverovatnije F/T iz nekog dućana mada Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
Mikorist Napisano Oktobar 31 Share #14232 Napisano Oktobar 31 pre 32 minuta, John Coltrane reče E nisu to za tannoy, tannoyevi su aktivni preskupo je to za ove zvučnjake ma i za tann je mlogo Jantzen Cross Cap Capacitor 51uF 400Vdc £16.82 a treba 8 komada samo njih ne čujem ja baš tako dobro biće najverovatnije F/T iz nekog dućana mada Zmaju, pa uzmi onda bipolarne Jantzen Jantzen eLeCap 5% Electrolytic Bipolar Capacitors | HIFICollective WWW.HIFICOLLECTIVE.CO.UK If you are looking for a specific value, we have added a CAPACITOR FILTER to speed your search up. 5% tolerancija. to nece da makne sledecih 20 godina sa 56uF na sobnoj temperaturi. John Coltrane je reagovao/la na ovo 1 Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
gluv_i_udaren Napisano Novembar 1 Share #14233 Napisano Novembar 1 X1 Carbon Gen12, sigurno sporiji od Mikine grafičke ali ipak neuporedivo brži od starog Gen9. DakleM: Intel Ultra 7 CPU, 32GB RAM, 2TB Samsung 990 Pro, težak oko kilo LightMatic, Mikorist, zerowaf and 3 ostalih je reagovao/la na ovo 3 3 Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
Brijac Napisano Novembar 1 Share #14234 Napisano Novembar 1 I meni stigose igrackice danas Nisu instant zabava, ali mi se dig'o. Kako izgleda preko iljadu evri u sacici kondenzatora 😅 skuplje nego zlato gram za gram hebo ih patak. Jel pravimo fifi hajend zvuk il se zajebavamo, ne ide zivot 😁 TDA1541A rulez 😝 Stigli i nenadijum tranzistorcici, mora i ta A klasa da se pravi bogoti. Najvece kurcenje medj tranzistorskim drajverima u istoriji. Rekli, moze nam se jelte, i napravili. Danas ih zabole za patkometeiju, kupovace im sta god da izbace. A tu je i taj izvikani ad1862, misha mu poljubim, i peripetije za isti. Putovao gospon citavih metar i kusur do'me. Iz divne amerike, selidbom coeka i svercom za postojbinu, pa eto i u moje ruke. Hvala ti dobri coece, spanjolce. John Coltrane, djmilicic, LightMatic and 4 ostalih je reagovao/la na ovo 3 3 1 Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
Preporučeni Komentari
Kreiraj nalog ili se prijavi da daš komentar
Potrebno je da budeš član DiyAudio.rs-a da bi ostavio komentar
Kreiraj nalog
Prijavite se za novi nalog na DiyAudio.rs zajednici. Jednostavno je!
Registruj novi nalogPrijavi se
Već imaš nalog? Prijavi se ovde
Prijavi se odmah