Jump to content

Novopridosle skalamerije

Preporučeni Komentari

pre 10 časa, mrcelavi reče

Tim redosledom da zena ne primeti prinovljenje te joj slucajno dodje naum da pita za cenu 🤣 daleko bilo.

:rofl: :thumbup:
Pa daaa! Onako još s ruksakom na leđima i kesom što mi visi sa zapešća montiram na brzaka s nogu. :D 

Zapravo je pošta stigla kad je ona bila kod kuće. 
Pitala je što je to. Rekoh gramofonska zvučnica. Onda ga neću ni otvarati, kazala je.
E da, jesam li ja jedini koji ženi prijavi koliko što košta? Mislim, pokažem joj SPU GT/e na Ebayu za 1800 Eura (prenapuhana cijena, ali je poslužila svrsi :D ) i pokažem joj slomljen kantilever te mail od Lacike (popravljao ju je)
Više nitko ne prilazi hifi. Prašine može biti metar, mogu se mišovi naleći ispod police - ni ona ni mačke više ne idu tamo. :D 

Podeli na ovim sajtovima

pre 32 minuta, Mikorist reče

Nova skalamerija.....

grafika.png

Kod mene već niko ne sme prići računalu.:smesna:

Msm ovo nije za igranje. Alat je. :D

Nemam pojma što je to, ali izgleda super! :D 

Podeli na ovim sajtovima

pre 2 minuta, zerowaf reče

Nemam pojma što je to, ali izgleda super! :D 

Grfička karta. NVIDIA GeForce RTX 4090 Founders Edition - 24GB RAM DDR6. 

jbga stslo...ćera mi studira za inženjera računarstva -  UI/UX dizajn - korisničkog interfejsa - širok pojam - jer interfejs može da bude program, operativni sistem - web sajt....Sad bistre na drugoj godini  Blender, Adobe animator, Maya 3D itd....

Podeli na ovim sajtovima

• 3 nedelje kasnije...
pre 1 sat, John Coltrane reče

najjeftiniji bipolarci?

MG iz Nisha ih ima i jos neko samo ne mogu sad da se setim sem da je izbor bio manji nego kod MG-a a i tu nije nesto.

Podeli na ovim sajtovima

pre 2 časa, John Coltrane reče

di su najjeftiniji bipolarci?

U Engleskoj. Moraju bas bipolarni ?

Ja bi turio ove tu

WWW.HIFICOLLECTIVE.CO.UK

If you are looking for a specific value, we have added a CAPACITOR FILTER to speed your search up.

9 evra postarina air mailom - stigne za 5 dana ovde . Ispadne jeftinije nego da sam kupovao u kanibalu :D

Podeli na ovim sajtovima

E nisu to za tannoy, tannoyevi su aktivni preskupo je to za ove zvučnjake ma i za tann je mlogo

Jantzen Cross Cap Capacitor  51uF 400Vdc

£16.82 :w00t:a treba 8 komada samo njih ne čujem ja baš tako dobro biće najverovatnije F/T iz nekog dućana mada

Podeli na ovim sajtovima

pre 32 minuta, John Coltrane reče

E nisu to za tannoy, tannoyevi su aktivni preskupo je to za ove zvučnjake ma i za tann je mlogo

Jantzen Cross Cap Capacitor  51uF 400Vdc

£16.82 :w00t:a treba 8 komada samo njih ne čujem ja baš tako dobro biće najverovatnije F/T iz nekog dućana mada

Zmaju, pa uzmi onda bipolarne Jantzen

WWW.HIFICOLLECTIVE.CO.UK

If you are looking for a specific value, we have added a CAPACITOR FILTER to speed your search up.

5% tolerancija. to nece da makne sledecih 20 godina sa 56uF na sobnoj temperaturi.  ;) 

Podeli na ovim sajtovima

I meni stigose igrackice danas :) Nisu instant zabava, ali mi se dig'o. 

Kako izgleda preko iljadu evri u sacici kondenzatora 😅 skuplje nego zlato gram za gram hebo ih patak. Jel pravimo fifi hajend zvuk il se zajebavamo, ne ide zivot 😁 TDA1541A rulez 😝

IMG_20241101_112342.thumb.jpg.ab0c0c2e9593a10364307d61f78aeea8.jpg

Stigli i nenadijum tranzistorcici, mora i ta A klasa da se pravi bogoti. Najvece kurcenje medj tranzistorskim drajverima u istoriji. Rekli, moze nam se jelte, i napravili. Danas ih zabole za patkometeiju, kupovace im sta god da izbace. 

IMG_20241101_112356.thumb.jpg.41f8787be1bd521fd48afb5c5cdc6e52.jpg

A tu je i taj izvikani ad1862, misha mu poljubim, i peripetije za isti. Putovao gospon citavih metar i kusur do'me. Iz divne amerike, selidbom coeka i svercom za postojbinu, pa eto i u moje ruke. Hvala ti dobri coece, spanjolce. 

IMG_20241101_112349.thumb.jpg.0ff1e05444875c2f57963dc9e9475fe7.jpg

Podeli na ovim sajtovima

Kreiraj nalog ili se prijavi da daš komentar

Potrebno je da budeš član DiyAudio.rs-a da bi ostavio komentar

Kreiraj nalog

Prijavite se za novi nalog na DiyAudio.rs zajednici. Jednostavno je!

Registruj novi nalog

Prijavi se

Već imaš nalog? Prijavi se ovde

Prijavi se odmah
  • Članovi koji sada čitaju   0 članova

• Nema registrovanih članova koji gledaju ovu stranicu
  • Kreiraj novo...