Jump to content

Grec - diode + ispravljačica ?


Preporučeni Komentari

  • Odgovora 6
  • Kreirano pre
  • Zadnji odgovor pre

Aktivni članovi u ovoj temi

Aktivni članovi u ovoj temi

Postovane slike

ma kakvi da ja prekinem komunikaciju sa tobom.nesrecan splet okolnosti. :drink:pogodio si. to sam mislio mozda da uradim za SE sa12E1. kao sto sam nazalost saznao, nece moci na mojuneizmernu zalost i tugu da 6SN7GT bude drajver.mislio sam da probam sa 6SL7GT (6H9C), mada problemmogu da budu anodni otpornici.video sam na netu da su pojedinci takav SE radili u triodnomspoju. ovaj pimerak ce biti u pentodnom spoju. bice dvepigusnice, a baterija ce biti oko 385V, a g2 mislim da uradim sazenerkom. imam jos i ideju da budu blokovi u napajanju, imam5 komada 20uF/450V. otom potom.nastavak sledi. :drink:

Link to comment
Podeli na ovim sajtovima

ma kakvi da ja prekinem komunikaciju sa tobom.nesrecan splet okolnosti.

A kako san drukcije mogal shvatit to nego ka prekid komunikacije ako nakon ukupno svega 3 PP poruke na moj pokusaj da posaljen odgovor sistem javlja da slanje nije moguce jer je poruka izbrisana. Ako se desil neki "nesritan splet okolnosti", zar ne bi bilo normalno da se otvori nova poruka?
Link to comment
Podeli na ovim sajtovima

sta ti tu nije jasno?to ti je beton-pivo sa vinjakom,pomesano ali vata....Ima ona tema koju sam otvorio sa 12e1 negde na ovom forumu pa pogledaj..Ako treba sdodacemo i teorije...

mene interesuje kao sto i piše u naslove teme - da li je neko radiokombinovani grec. a što se tiče teme za 12E1, bila je na forumu,pratio sam je. samo, ja radim 12E1 u pentodnom spoju. još daovih dana ode modifikovani Priboj, pa da se zdušno bacim na singlić. :drink:
Link to comment
Podeli na ovim sajtovima

Kreiraj nalog ili se prijavi da daš komentar

Potrebno je da budeš član DiyAudio.rs-a da bi ostavio komentar

Kreiraj nalog

Prijavite se za novi nalog na DiyAudio.rs zajednici. Jednostavno je!

Registruj novi nalog

Prijavi se

Već imaš nalog? Prijavi se ovde

Prijavi se odmah
  • Članovi koji sada čitaju   0 članova

    • Nema registrovanih članova koji gledaju ovu stranicu
×
×
  • Kreiraj novo...