Jump to content

Vintage CD player


laky_va

Preporučeni Komentari

  • Odgovora 66
  • Kreirano pre
  • Zadnji odgovor pre

Aktivni članovi u ovoj temi

Aktivni članovi u ovoj temi

Postovane slike

Za CD303 mogu da kažem da je veoma verovatno da će primerak vredan pažnje (očuvan, ispravan i da kažem, pouzdan (dobar laser, dobra mehanika, bez potrebe za dodatnim ulaganjima) da te olakša minimum stoju, ali samo ako si "srećković", u svim ostalim varijantama, računaj od 150 do recimo, 200€. Jedina mana mu je što predivno radi sa "jednostavnijom" ili da budem precizniji, "manje kompleksnom" muzikom, tu briljira (vokal i gitara, gudački kvartet i slično, a sudeći po naslovima koje si stavljao u "štivo za slušanje", preporučujem da ne ulažeš sve svoje adute na samo ovaj CD plejer. Pink Floyd - Pulse, recimo, već može da bude malkice "prekompleksan" za ovaj, inače predivan komad istorije. Odsviraće ga lepo, ali iz ličnog iskustva, za recimo istu cenu koliko košta dobar primerak, može da se nađe plejer koji će isti album odsvirati odlično. O problemima koje ima sa kompleksnim i zahtevnim simfonijskim orkestrima, da i ne pričam. Za Techniksa ne mogu da komentarišem. U životu je kod mene bio samo jedan, mnogo noviji model i brzo je odleteo u drugo jato. Pa sad ti vidi koliko može neka vrsta "nostalgije" koju osećaš prema starim spravama da nadvlada želju da ti plejer svira najbolje što može (u rangu cene)... Ja sam mog prodao za 150€, dodao još 100 i kupio do sada najbolji plejer koji sam ikada imao...

Postavljena slika

Postavljena slika

Link to comment
Podeli na ovim sajtovima

E pokopa me ti lepo, bas sam se toga plasio :disdain19:

Ne sumnjam da tvoj cdp radi odlicno, ali 250e je daleko za mene (bar za sada).

Treba mi nesto bolje od trenutnog:

sony cdp-xe210

Postavljena slika

Ovaj bas i ne radi posao koji zelim, kao sto menjam ovaj, menjacu sigurno nekada i taj koji kupim, a nadam se da za oko 100e gore dole moze da se kupi nesto bolje :scratch_head:

Link to comment
Podeli na ovim sajtovima

Када већ у данашње време тражиш ЦД плејер прво посети : http://www.vasiltech.nm.ru/files/cd-players/CD-Player-DAC-Transport.htm#O Види који ласер је унутар уређаја па потражи да ли се производи дотични ласер и да ли га је лако наћи за примерене новце. Јел сам био јасан?
Link to comment
Podeli na ovim sajtovima

Када већ у данашње време тражиш ЦД плејер прво посети : http://www.vasiltech...Transport.htm#O Види који ласер је унутар уређаја па потражи да ли се производи дотични ласер и да ли га је лако наћи за примерене новце.

Naravno, dodao bih samo da neki i ne citaju rezane cd-ove, ortak ima harman-kardon koji ih jednostavno ne cita.Ovaj moj radi odlicno, za svoju klasu, cita sve. Ali su neki citaci koje sam cuo daleko muzikalniji od njega, iako kostaju isto. Ja mogu samo da gledam u ove oglase, retko koji od njih sam imao priliku da cujem, pa trazim pomoc oko izbora.
Link to comment
Podeli na ovim sajtovima

http://www.kupujemprodajem.com/Philips-cd-630-859549-oglas.htm?filter_id=5381105 Ako je stvarno ispravan, odličan plejer za cenu. http://www.kupujemprodajem.com/Marantz-CD-62-963002-oglas.htm?filter_id=5381118 http://www.kupujemprodajem.com/Marantz-CD65-mk2-940050-oglas.htm?filter_id=5381121 Eto, ova tri u klasi do 100€ bi bila moj izbor. Naravno, sve samo pod uslovom da su ispravni, očuvani, itd...
Link to comment
Podeli na ovim sajtovima

Kreiraj nalog ili se prijavi da daš komentar

Potrebno je da budeš član DiyAudio.rs-a da bi ostavio komentar

Kreiraj nalog

Prijavite se za novi nalog na DiyAudio.rs zajednici. Jednostavno je!

Registruj novi nalog

Prijavi se

Već imaš nalog? Prijavi se ovde

Prijavi se odmah
  • Članovi koji sada čitaju   0 članova

    • Nema registrovanih članova koji gledaju ovu stranicu
×
×
  • Kreiraj novo...