Ја sam sam Napisano Maj 30, 2011 Share #45 Napisano Maj 30, 2011 Мени су све биле после пар пића Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
SHAVIJA Napisano Maj 31, 2011 Share #46 Napisano Maj 31, 2011 ^ Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
BANAT Napisano Maj 31, 2011 Share #47 Napisano Maj 31, 2011 U ta davno prosla vremena cak su i Stonsi koketirali sa disko zvukom : http://www.youtube.com/watch?v=hOf0FsA0Fio&feature=related Ali band koji me svakako odusevljavao svojom muzikom tada bio je - Supermax - : Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
papa d.j. Napisano Maj 31, 2011 Autor Share #48 Napisano Maj 31, 2011 Nekoliko godina kasnije Jagger je sa Bowiem napravio obradu legendarnog hita Marth-e & Wandellsa - Dancing in the streets...A iz Austrije - Supermax, nekoliko zaista odličnih numera, žestoko puštano kod nas!Ovi nomci imaju i dan - danas mnogo poštovalaca! Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
Ја sam sam Napisano Maj 31, 2011 Share #49 Napisano Maj 31, 2011 Ovi nomci imaju i dan - danas mnogo poštovalaca! Има нас који имају и дан данас ЛП-је од њих. Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
BANAT Napisano Maj 31, 2011 Share #50 Napisano Maj 31, 2011 Мени су све биле после пар пића Kraftwerk forever Ma nekako mi se cini da su devojke tada davnih 70` bile i mnogo lepse ! ( i cokolade mnogo sladje i so mnogo slanija i limunada mnogo ukusnija i vazduh mnogo cistiji i muzika mnogo bolja ( i ja mnogo mladji ) i ...... ) Inace je ova stvar tada daleke 76 i kasnije razvaljivala po nasim diskotekama : http://www.youtube.com/watch?v=fRr2kf84V2M Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
Preporučeni Komentari
Kreiraj nalog ili se prijavi da daš komentar
Potrebno je da budeš član DiyAudio.rs-a da bi ostavio komentar
Kreiraj nalog
Prijavite se za novi nalog na DiyAudio.rs zajednici. Jednostavno je!
Registruj novi nalogPrijavi se
Već imaš nalog? Prijavi se ovde
Prijavi se odmah