gluv_i_udaren Napisano Novembar 26, 2024 Share #15379 Napisano Novembar 26, 2024 46 minutes ago, zerowaf said: Dobarrr Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
zerowaf Napisano Novembar 27, 2024 Share #15380 Napisano Novembar 27, 2024 pre 8 časa, gluv_i_udaren reče Dobarrr Jedan od onih koji su istovremno i smiješni i nekako tužni jer su nekome istiniti. chakija, LightMatic and gluv_i_udaren je reagovao/la na ovo 2 1 Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
zerowaf Napisano Novembar 27, 2024 Share #15381 Napisano Novembar 27, 2024 (izmenjeno) pre 2 časa, zerowaf reče Jedan od onih koji su istovremno i smiješni i nekako tužni jer su nekome istiniti. Prije otprilike šest ili sedam godina sam putovao vlakom s posla. Kao i mnogo puta kad se putuje vlakom, čovjek uđe u kontakt s nekim od putnika. Ovoga puta je to bio čovjek od svojih tridesetak godina iz susjednog kupea. Zamolio me vatre iako se u vlakovima kod nas ne smije pušiti. Rekoh mu da nemam, te da koristim samo električnu zamjenu. Tada sam shvatio da mi i nije prišao (samo) zbog upaljača. Htio je pričati s nekim, a vlak je bio gotovo prazan. Saznao sam da je sretan jer upravo putuje kući iz komune za odvikavanje. Da je heroin zamjenio heptanonima i travom. Da se sada super osjeća. Pričali smo skoro dva sata dok ja nisam trebao sići u svojoj Novskoj. Da, ona ista Novska u kojoj je Đoletov stari zapeo u "mokrom čvoru".....da, taj Đole! Rođen je sa zlatnom žlicom u ustima. Odrastao je širom svijeta u kućama s poslugom koje je njegov stari dobivao od konzulata. Nisam ga pitao za prezime. Možda je sve i slagao, tko će ga znati, ali bilo je nešto u njegovom držanju i ponašanju što ga nije odavalo kao klošara. Odjeća mu je sva bila brendirana i skupa. Nije to tipičan junkie koji krade kazetofone iz auta u zamjenu za dop. Kazao je da su ga odgajale plaćene njegovateljice. Da je odrastao u kućama s poslugom i da je jako mrzio oca s kojim nikada nije imao prisan odnos. Bolje je poznavao svoje guvernante od oca i majke. Govorio je kako nije nikada razvio osjećaj za novac. Imao ga je koliko je trebao i više od toga. Rekao je i da misli da se heroinom osvećivao čači. ................. Ta karikatura gore jeste i smiješna, ali je stvarno i tužna. Sjetio sam se tog mladića kad sam ju vidio. Sreli smo se opet nakon oko godinu dana u istom vlaku. Sjetio me se. I dalje je bio obučen u sve brendirano, ali je njegov um bio opet u ofsajdu. Pitao sam ga je li se vratio na hroin. Rekao je da nije. Nisam mu povjerovao. Kad smo se prvi put sreli je teško završavao rečenice (posljedica korištenja heroina), ali je bio lucidan. Nakon godinu dana su mu rečenice imale malo smisla. Započinjao je s jednom temom, nastavljao s drugom i vraćao se na prvu temu nakon nekoliko minuta. Svi koji ste imali veze s ovisnicima znate kako to izgleda. Nisam ga više nikad sreo. Nadam se da je dobro i da je pronašao mir. Nisam ga nikada pitao ni za ime. Izmenjeno Novembar 27, 2024 od zerowaf tipfeler chakija, Vix, neskor and 4 ostalih je reagovao/la na ovo 4 3 Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
ninja Napisano Novembar 27, 2024 Share #15382 Napisano Novembar 27, 2024 Some scientists claim that hydrogen, because it is so plentiful, is the basic building block of the universe. I dispute that. I say there is more stupidity than hydrogen, and that is the basic building block of the universe." "If you want to get laid, go to college. If you want an education, go to the library." "Without deviation from the norm, progress is not possible." "A mind is like a parachute. It doesn't work if it is not open." "Without music to decorate it, time is just a bunch of boring production deadlines or dates by which bills must be paid." Frank Zappa "Take the Kama Sutra. How many people died from the Kama Sutra as opposed to the Bible? Who wins?" "There are more love songs than anything else. If songs could make you do something we'd all love one another." Vix, LightMatic and zerowaf je reagovao/la na ovo 3 Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
ninja Napisano Novembar 27, 2024 Share #15383 Napisano Novembar 27, 2024 LightMatic, Vix and zerowaf je reagovao/la na ovo 3 Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
ninja Napisano Novembar 28, 2024 Share #15384 Napisano Novembar 28, 2024 Pchelac, silentbob, крокодил and 2 ostalih je reagovao/la na ovo 2 3 Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
Mikorist Napisano Novembar 28, 2024 Autor Share #15385 Napisano Novembar 28, 2024 Koja, black coffe, Aleks and 1 član je reagovao/la na ovo 1 2 1 Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
Gosha Napisano Novembar 29, 2024 Share #15386 Napisano Novembar 29, 2024 vladd, Vix, Aleks and 3 ostalih je reagovao/la na ovo 1 5 Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
Leonardo Napisano Novembar 29, 2024 Share #15387 Napisano Novembar 29, 2024 (izmenjeno) Izmenjeno Novembar 29, 2024 od Leonardo Vix, Kuja, Aleks and 3 ostalih je reagovao/la na ovo 5 1 Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
ninja Napisano Novembar 29, 2024 Share #15388 Napisano Novembar 29, 2024 Vix, grone, LightMatic and 2 ostalih je reagovao/la na ovo 3 1 1 Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
Koja Napisano Novembar 30, 2024 Share #15389 Napisano Novembar 30, 2024 Aleks je reagovao/la na ovo 1 Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
ninja Napisano Novembar 30, 2024 Share #15390 Napisano Novembar 30, 2024 grone, Koja and Vix je reagovao/la na ovo 1 2 Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
LightMatic Napisano Novembar 30, 2024 Share #15391 Napisano Novembar 30, 2024 BiH realnost. Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
grone Napisano Decembar 1, 2024 Share #15392 Napisano Decembar 1, 2024 zerowaf, black coffe, LightMatic and 1 član je reagovao/la na ovo 1 2 1 Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
zerowaf Napisano Decembar 1, 2024 Share #15393 Napisano Decembar 1, 2024 pre 6 časa, grone reče U danasnje doba bi socijalne sluzbe imale posla zbog ugrozavanja djeteta. Tada je to bilo skroz normalno. Isto kao i bacanje djeteta u rijeku da se nauci plivati. LightMatic and black coffe je reagovao/la na ovo 2 Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
Vix Napisano Decembar 1, 2024 Share #15394 Napisano Decembar 1, 2024 52 minutes ago, zerowaf said: U danasnje doba bi socijalne sluzbe imale posla zbog ugrozavanja djeteta. Tada je to bilo skroz normalno. Isto kao i bacanje djeteta u rijeku da se nauci plivati. Oduzeli bi mu dete na motoru... Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
zerowaf Napisano Decembar 1, 2024 Share #15395 Napisano Decembar 1, 2024 pre 12 minuta, Vix reče Oduzeli bi mu dete na motoru... Da, i po mom misljenju, s pravom. Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
Vix Napisano Decembar 1, 2024 Share #15396 Napisano Decembar 1, 2024 LightMatic and zerowaf je reagovao/la na ovo 1 1 Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
Superhik Napisano Decembar 1, 2024 Share #15397 Napisano Decembar 1, 2024 pre 22 časa, ninja reče Bukvar mu je potrebniji. LightMatic and zerowaf je reagovao/la na ovo 1 1 Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
LightMatic Napisano Decembar 1, 2024 Share #15398 Napisano Decembar 1, 2024 (izmenjeno) pre 46 minuta, Superhik reče Bukvar mu je potrebniji. ili da ga neko nauči pameti, recimo, govnjivom motkom ili sl.. Problem je što je sve više ovakve bagre.... Izmenjeno Decembar 1, 2024 od LightMatic zerowaf je reagovao/la na ovo 1 Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
Vix Napisano Decembar 1, 2024 Share #15399 Napisano Decembar 1, 2024 44 minutes ago, Superhik said: Bukvar mu je potrebniji. Kakav kvar? Setih se vica: Mujo prilazi devojci: -Kako se zoves? - Izabela -Iza cega?? grone and LightMatic je reagovao/la na ovo 2 Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
black coffe Napisano Decembar 2, 2024 Share #15400 Napisano Decembar 2, 2024 On 1. 12. 2024. at 9:56, zerowaf reče Da, i po mom misljenju, s pravom. , , el nisi ko klinac sanjao o ovome ? , na stranu da ima ... , no , vozili su me , a vozio sam ih ! (s rezumijevanjem i odgovornošću) i dan danas se sječaju . No bila su neakva druga vremena - kad si smio "klepiti" klinca za "nepodopštinu" itd . Nhf , al bez stege ne nma napredka . Ajmo po domači ? - bez vojki kojni idu kam hoče ... . TJ . neki dobro , a neki - kamo izaberu ... Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
Preporučeni Komentari
Kreiraj nalog ili se prijavi da daš komentar
Potrebno je da budeš član DiyAudio.rs-a da bi ostavio komentar
Kreiraj nalog
Prijavite se za novi nalog na DiyAudio.rs zajednici. Jednostavno je!
Registruj novi nalogPrijavi se
Već imaš nalog? Prijavi se ovde
Prijavi se odmah