Jump to content

Zanimljive, smešne i čudne fotografije

Preporučeni Komentari

• Odgovora 15.5k
  • Kreirano pre
  • Zadnji odgovor pre

Aktivni članovi u ovoj temi

pre 2 časa, zerowaf reče

Jedan od onih koji su istovremno i smiješni i nekako tužni jer su nekome istiniti.

Prije otprilike šest ili sedam godina sam putovao vlakom s posla. 
Kao i mnogo puta kad se putuje vlakom, čovjek uđe u kontakt s nekim od putnika.
Ovoga puta je to bio čovjek od svojih tridesetak godina iz susjednog kupea. Zamolio me vatre iako se u vlakovima kod nas ne smije pušiti.
Rekoh mu da nemam, te da koristim samo električnu zamjenu. Tada sam shvatio da mi i nije prišao (samo) zbog upaljača. Htio je pričati s nekim, a vlak je bio gotovo prazan.
Saznao sam da je sretan jer upravo putuje kući iz komune za odvikavanje. Da je heroin zamjenio heptanonima i travom. Da se sada super osjeća.
Pričali smo skoro dva sata dok ja nisam trebao sići u svojoj Novskoj. Da, ona ista Novska u kojoj je Đoletov stari zapeo u "mokrom čvoru".....da, taj Đole! :D 
Rođen je sa zlatnom žlicom u ustima. Odrastao je širom svijeta u kućama s poslugom koje je njegov stari dobivao od konzulata.
Nisam ga pitao za prezime. Možda je sve i slagao, tko će ga znati, ali bilo je nešto u njegovom držanju i ponašanju što ga nije odavalo kao klošara. Odjeća mu je sva bila brendirana i skupa. Nije to tipičan junkie koji krade kazetofone iz auta u zamjenu za dop.
Kazao je da su ga odgajale plaćene njegovateljice. Da je odrastao u kućama s poslugom i da je jako mrzio oca s kojim nikada nije imao prisan odnos.
Bolje je poznavao svoje guvernante od oca i majke.

Govorio je kako nije nikada razvio osjećaj za novac. Imao ga je koliko je trebao i više od toga.
Rekao je i da misli da se heroinom osvećivao čači.
.................
Ta karikatura gore jeste i smiješna, ali je stvarno i tužna.
Sjetio sam se tog mladića kad sam ju vidio.
Sreli smo se opet nakon oko godinu dana u istom vlaku. Sjetio me se. I dalje je bio obučen u sve brendirano, ali je njegov um bio opet u ofsajdu.
Pitao sam ga je li se vratio na hroin. Rekao je da nije. 
Nisam mu povjerovao. Kad smo se prvi put sreli je teško završavao rečenice (posljedica korištenja heroina), ali je bio lucidan.
Nakon godinu dana su mu rečenice imale malo smisla. Započinjao je s jednom temom, nastavljao s drugom i vraćao se na prvu temu nakon nekoliko minuta.
Svi koji ste imali veze s ovisnicima znate kako to izgleda.
Nisam ga više nikad sreo.
Nadam se da je dobro i da je pronašao mir.
Nisam ga nikada pitao ni za ime.

Izmenjeno od zerowaf
tipfeler
Podeli na ovim sajtovima

Some scientists claim that hydrogen, because it is so plentiful, is the basic building block of the universe. I dispute that. I say there is more stupidity than hydrogen, and that is the basic building block of the universe."
"If you want to get laid, go to college. If you want an education, go to the library."
"Without deviation from the norm, progress is not possible."
"A mind is like a parachute. It doesn't work if it is not open."
"Without music to decorate it, time is just a bunch of boring production deadlines or dates by which bills must be paid."
Frank Zappa
"Take the Kama Sutra. How many people died from the Kama Sutra as opposed to the Bible? Who wins?"
"There are more love songs than anything else. If songs could make you do something we'd all love one another."

image.thumb.jpeg.c55759d04e1c7373dcf717b33eb96ac6.jpeg

Podeli na ovim sajtovima

pre 46 minuta, Superhik reče

Bukvar mu je potrebniji.

ili da ga neko nauči pameti, recimo, govnjivom motkom ili sl.. Problem je što je sve više ovakve bagre....

Izmenjeno od LightMatic
Podeli na ovim sajtovima

On 1. 12. 2024. at 9:56, zerowaf reče

Da, i po mom misljenju, s pravom.

:unbelieveble:, el nisi ko klinac sanjao o ovome ? :) , na stranu da ima ... , no , vozili su me , a vozio sam ih ! (s rezumijevanjem i odgovornošću) i dan danas se sječaju ;) . No bila su neakva druga vremena - kad si smio "klepiti" klinca za "nepodopštinu" itd ;) :) . Nhf , al  bez stege ne nma napredka . Ajmo po domači ? - bez vojki kojni idu kam hoče ... . TJ . neki dobro , a neki - kamo izaberu ... :) 

Podeli na ovim sajtovima

Kreiraj nalog ili se prijavi da daš komentar

Potrebno je da budeš član DiyAudio.rs-a da bi ostavio komentar

Kreiraj nalog

Prijavite se za novi nalog na DiyAudio.rs zajednici. Jednostavno je!

Registruj novi nalog

Prijavi se

Već imaš nalog? Prijavi se ovde

Prijavi se odmah
  • Članovi koji sada čitaju   0 članova

• Nema registrovanih članova koji gledaju ovu stranicu
  • Kreiraj novo...