stein 413 Report post #46 Posted May 26, 2011 ovo mu je najbolje... rasprodaću svu opremu i kupiti samo jednu mini liniju i ovaj kabel i rešene muke... Share this post Link to post Share on other sites
Ја sam sam 2 Report post #47 Posted May 26, 2011 ovaj kabel i rešene muke...Јел због азбеста Share this post Link to post Share on other sites
stein 413 Report post #48 Posted May 26, 2011 Jok, trebalo bi da izdrži, ako greda ne pukne... Share this post Link to post Share on other sites
Ја sam sam 2 Report post #49 Posted May 26, 2011 Онда боље Мини линија Share this post Link to post Share on other sites
stein 413 Report post #50 Posted May 29, 2011 http://www.limundo.com/kupovina/Tehnika/Audio/Kucni-uredjaji/Lampasko-predpojacalo/2874361 Share this post Link to post Share on other sites
Impuls 135 Report post #51 Posted July 2, 2011 Za one kojima trebaju kondovi po povoljnoj ceni, u Farnellu su trenunto na popustu AmpOhm PF-XAL-AL blokovi po vrlo prihvatljivoj ceni Share this post Link to post Share on other sites
andrics 21 Report post #52 Posted July 3, 2011 Za one kojima trebaju kondovi po povoljnoj ceni, u Farnellu su trenunto na popustu AmpOhm PF-XAL-AL blokovi po vrlo prihvatljivoj ceniDa nemas na lageru neki AMPOHM WOUND PRODUCTS - FE-XAL-AL aluminum foil, nije vazan kapacitet ? Ako imas, rado bi ga otkupio . Share this post Link to post Share on other sites
Impuls 135 Report post #53 Posted July 3, 2011 Nemam a nema ga ni u Farnellu. Tesko ce se pronaci jer su prestali proizvodnju Share this post Link to post Share on other sites
milovan1963 45 Report post #54 Posted July 4, 2011 Da nemas na lageru neki AMPOHM WOUND PRODUCTS - FE-XAL-AL aluminum foil, nije vazan kapacitet ? Ako imas, rado bi ga otkupio .Mislim da ih gotovo vise nigde nema.Davno provaljeni na DIY forumima preko,i uglavnom prosli.Pre godinu sam nekoliko puta ih narucio i dobio iz Audiocap-a,(free shipping)a onda je i on presusio...Nisu jeftini, ali neverovatan upgrade za taj novac.Koristim i one koje ti je Impuls preporucio (kutije),i moj ti je savet da kupis njih dok ih ima,jer ovi kondovi su trenutno u nekim trgovinama preko kao BGate-sto ih je manje,to su skuplji.Razliku u zvuku skoro da neces ni cuti... Share this post Link to post Share on other sites
grau. 471 Report post #55 Posted July 4, 2011 Altec 811b horne (levkovi ). 30 evra... Ja ne verujem šta se sve pojavljuje na oglasima ovih dana i za koju kintu http://www.kupujemprodajem.com/Dva-viskotonca-RCF-N-380-680781-oglas.htm?filter_id=487559jel ima neko kontakt sa gospodinom miroslavom iz nekoga sela pored novoga sada, nesto mi je obecao a u medjuvremenu je iskljucio telefon - ne sumnjam da je nekoga nesta za*ebo, al nema veze Share this post Link to post Share on other sites
Impuls 135 Report post #56 Posted July 4, 2011 Ja sam se danas odlucio za 2 komada od 6,8uF PF-XAL-AL i 6 komada 12uF FP-CA-AU a nisam mogao da se odvojim od jos 65 evra za 4 komada PF-XAL-W-AL od 2,2uF i da i njih porucim za neki ulazni kond za balansirani amp Share this post Link to post Share on other sites
milovan1963 45 Report post #57 Posted July 4, 2011 Ja sam se danas odlucio za 2 komada od 6,8uF PF-XAL-AL i 6 komada 12uF FP-CA-AU a nisam mogao da se odvojim od jos 65 evra za 4 komada PF-XAL-W-AL od 2,2uF i da i njih porucim za neki ulazni kond za balansirani ampNeces se pokajati,veruj.Na izlazu ecc 82 preampa mi je FE-XAL-AL 1uF,a na SBI-1 sam stavio PF-XAL-AL,i na fabr. spendore su stavljeni FE...(umesto jeftinih Clarity PX).Zvuk,kod svega prirodan ,detaljan,cist,nema csss-sibilanata(znam da to ne zavisi samo od njih)ali mi se to pre javljalo,i posle godinu dana sam prezadovoljan njima kao i na pocetku...Razlika FE...i PX je u tome sto PX u pocetku zvuci malkice,malkice agresivnije i duze se usviravaju...Potom zvuce jako dobro.Jedino mi je ostalo neodradjeno-imam MKP 1839,i nisam vrsio bypas nigde zbog velikih kondova,ne znam ima li potrebe za tim, i gde? Share this post Link to post Share on other sites
Impuls 135 Report post #58 Posted July 4, 2011 Imam vec na cd-u izlazni Ampohm, u Xono sam gurnuo 6 komada i na scan speak sam stavio istu seriju FP-CA-AU i zadovoljan sam zvukom. Nisam do sad probao PF-XAL-AL a nadam se da vredi pare. Narocito kad je na snizenju. :Viannen_loungelizard:juce preporucim prijatelju zbog snizenja a on mi rece da trenutno ima neke Duelunde.... onda sam se poklopio usima Share this post Link to post Share on other sites
Koja 17 Report post #59 Posted July 4, 2011 Kakav to Scan Speak imash Share this post Link to post Share on other sites
Impuls 135 Report post #60 Posted July 4, 2011 http://www.diyaudio.rs/topic/431-dvosistemski-best-buy-scan-speak/page__st__292 Share this post Link to post Share on other sites