Jump to content

Kupuj dok nije otišlo...


Zvu

Preporučeni Komentari

9 hours ago, Mikorist said:

25 nas da naruči po 8. 

Obzirom da nema pas za šta da nas ujede. Od ovoga nema ništa.

Non stop priča o nekim hajendovima, a kad bi okrenuli audiofila naopačke ne bi mu dinar iz džepa ispao.:smesna:

Dok sam još pod utiscima, da ishejtujem na ovu temu...

Elem, zove danas čovek(ugledni samograditelj sa "komšijskog" foruma) kojem sam prodao tranzistore pre jedno godinu dana. Tada mu se nisu bili svideli pa mi ih je bio poslao nazad-naravno o mom trošku. Pri tom, kao još uvek smo dobri ovo - ono :confused1:

Pita me čovek pošto mi je studiomaster mosfet 1000 - ja reko 250e. Koja ti je zadnja cena? Reko, sprcano je u njega u osvežavanje i upgrade-ove preko 100e -- ne mogu ispod 220e. Super, kaže, dolazim danas po njega.

Iscimah se da stignem kući ranije sa posla, nisam ni stigao do stana eto ti gospodina. Naočit čovek u 50tim, ljudina, jak stisak - ma  pojava od čoveka. Da povežemo da poslušamo - nema problema. Amp radi, svira, sve korektno...i kreće priča o četvoro dece, o terenskim poslovima, teškim finansijskim situacijama itd itd...Kaže gospodin nakon svega - evo ja imam 150e u dzepu ne mogu više od toga.

 

Kaže - nemoj da se ljudiš jbg! Bar smo se upoznali lično...a ja se mislim, nije baš zgodno da se bijem sa čovekom u svom stanu - mogu da slomim i TV i kutije...a i krupan je jbg ko zna ko bi izvukao deblji kraj.

:145fs63704:

 

 

Link to comment
Podeli na ovim sajtovima

Ma...... ma koliko da nemao para i prostora, diy ručni rad nema cenu... pre ću da ga poklonim. Uspomene, dok si pravio, kako si prikupljao delove, šta si modifikovao, a da ne govorimo o tome da diyeri u svom preterivanju oversajzuju komponente, pa pored odličnog zvuka dobiješ i dugotrajan uređaj.

Link to comment
Podeli na ovim sajtovima

Kreiraj nalog ili se prijavi da daš komentar

Potrebno je da budeš član DiyAudio.rs-a da bi ostavio komentar

Kreiraj nalog

Prijavite se za novi nalog na DiyAudio.rs zajednici. Jednostavno je!

Registruj novi nalog

Prijavi se

Već imaš nalog? Prijavi se ovde

Prijavi se odmah
  • Članovi koji sada čitaju   0 članova

    • Nema registrovanih članova koji gledaju ovu stranicu
×
×
  • Kreiraj novo...