Jump to content

Kupuj dok nije otišlo...


Zvu

Preporučeni Komentari

Ma nisam, šta će to meni. Ok to što sam rekao je bila metafora, ali stvarno deluju kao da su godinama radile u kabinetima, kad se klikne na sliku vide se tragovi neke prljavštine, nije to prašina.

Link to comment
Podeli na ovim sajtovima

Ako je ispravan ovo je odlicna kupovina. Robustna mehanika, dva 14 bitna DACa, analogni zvuk, prelep dizajn (za mene nema lepseg ni sada). Posedujem isti. Ravnopravno se nosi sa mnogo mladjim i skupljim CDima.

http://www.kupujemprodajem.com/Marantz-CD-73-Lutka--4027516-oglas.htm?filter_id=5784240

Link to comment
Podeli na ovim sajtovima

Bio sam ubeđen da sam ovo spomenuo... http://www.kupujemprodajem.com/advance-acoustic-mcd203ll-lampaski-cd-4052997-oglas.htm?filter_id=6044919

 

Ovakav je i moj samo što ima silver prednjicu. Nije loša cena, a ako se može izdejstvovati malo niža cena, recimo 50€ manje, onda je definitivno BestBuy (za te pare)!

Link to comment
Podeli na ovim sajtovima

sta je ovo prepakovano, philips 303?

Nista nije prepakovano. Trista trojka se kasnije  pojavila, ako se ne varam, i imala je i numericki displej. Garantovano je unutra bilo 90% isto.

BTW trazim gold marantz AMP da uparim sa CDom, pa ako ko ima neka ponudi. Rado cu udomiti.

Link to comment
Podeli na ovim sajtovima

Ja sam oduvek bio ljubitelj engleskog manira izrade zvučnika i iz tog ugla gledano, vrede toliko, ovo im je jedna od boljih generacija ali mora se imati na umu karakter zvuka koji ih neumitno prati. Vole malo "drčnija" pojačala i da ponovim, zvuče veoma "British". Što se mene lično tiče, ja ne bih dao toliko za njih. Ima zvučnika koji su tu negde zvukom i sposobnostima a koštaju manje. Ali... I tu važi ona stara preporuka da je najinteligentnije uvesti ih u sistem i u svom sistemu im dati priliku da pokažu za čega su. Nikako neće svirati isto sa nekim SE cevnim pojačalom ili nekim push-pull SS ampom sa bipolarcima itd... A i prostorija, izvori... Ako su očuvani, trebalo bi da budu dobar izbor za onoga ko voli manir u kome sviraju. Ja sam u jednom momentu prestao da se vezujem za taj "sound" koji je prilično karakterističan i potražio nešto drugo. Da li ovaj konkretan par iz oglasa vredi TEBI toliko, to samo ti možeš da proceniš. Ja sam toliko platio svoj par Sonus Fabera (Minuetto) koji je tu negde godinama života, ali su Minuetto kada su se pojavili, koštali 9000 GBP... (nesumnjivo, beše to cena van pameti - a ipak, koliko znam, dobro im išlo -niko nije doveo u pitanje da li ti mali prcvoljci vrede toliko...) Ako je to ikakvo merilo...

Link to comment
Podeli na ovim sajtovima

Kompletan zvuk, dobar stage, lepo izdefinisani basovi sa vrlo malo bas reflex artefakata. Trazi jaku i kvalitetnu amplifikaciju. U sistemu u kojem sam ih slusao zvuk je bio na tamnijoj strani. To je bilo pre dosta vremena ali je pozitivan utisak ostao. Mislim da vrede te novce a mozda i vise, zavisi od stanja a pogotovo imajuci u vidu sta se prodaje po toj ceni. U svakom slucaju vredi otici i poslusati ih i preneti svoja iskustva ovde. Za moj ukus lepo izgledaju. I sa tehnicke strane interesantno resenje.

Link to comment
Podeli na ovim sajtovima

Kreiraj nalog ili se prijavi da daš komentar

Potrebno je da budeš član DiyAudio.rs-a da bi ostavio komentar

Kreiraj nalog

Prijavite se za novi nalog na DiyAudio.rs zajednici. Jednostavno je!

Registruj novi nalog

Prijavi se

Već imaš nalog? Prijavi se ovde

Prijavi se odmah
  • Članovi koji sada čitaju   0 članova

    • Nema registrovanih članova koji gledaju ovu stranicu
×
×
  • Kreiraj novo...