Mikorist Napisano Avgust 28, 2024 Autor Share #221 Napisano Avgust 28, 2024 sreda 28 avgust 13:00 2024 računajte da je zadnja verzija više ne diram ništa jedno duže vreme... i ovo do sad je previše. Srecko, LightMatic and asimze je reagovao/la na ovo 2 1 Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
Zen Mod Napisano Avgust 28, 2024 Share #222 Napisano Avgust 28, 2024 Srecko je reagovao/la na ovo 1 Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
Preporučen Komentar Mikorist Napisano Avgust 29, 2024 Autor Preporučen Komentar Share #223 Napisano Avgust 29, 2024 Evo uputsvo za sve ovo koje je @Srecko povezao i napravio u pdf-u FAI, Uputstvo.pdf Hvala puno za ovo, ja sam ne bi imao strpljenja sve ovo da napišem dejanco32, LightMatic, grone and 1 član je reagovao/la na ovo 1 3 Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
Zen Mod Napisano Avgust 29, 2024 Share #224 Napisano Avgust 29, 2024 Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
MilloNS Napisano Avgust 29, 2024 Share #225 Napisano Avgust 29, 2024 Jedan nefamilijarni se zahvaljuje @Srecko za sve učinjeno. Pozdrav Srecko je reagovao/la na ovo 1 Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
LightMatic Napisano Avgust 29, 2024 Share #226 Napisano Avgust 29, 2024 Svaka vam čast Mikorist i Srećko.... Srecko je reagovao/la na ovo 1 Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
Srecko Napisano Avgust 29, 2024 Share #227 Napisano Avgust 29, 2024 Moram da pojasnim. Ja sam samo stavio na papir-u fajl svoju komunikaciju sa @Mikorist u pokušaju da napravim procenu o mogućnostima FAI u odnosu na moju kombinaciju koju sam do sada koristio: 1. OS: Linux "Ubuntu 22.04 LTS Server" + SnakeOil 2. Player: MPD + Upmpdcli 3. Media server: LMS svestan da bi mnogi mogli imati problem da ga čuju u najboljim uslovima. NAŽALOST nisam pomogao @Mikorist , ni na koji nacin, da zaokruži FAI, po meni IZVANREDNO REŠENJE i moj sadašnji digitalni deo HiFi sistema kojim sam zamenio prethodni sa SnakeOil. Sve je to delo @Mikorist, prvenstveno audio optimizacija kernela (posao u koji je uložio nekoliko godina) zbog čega i jeste zvuk ove kombinacije fantastican (ponavljam za MOJE UŠI). grone and LightMatic je reagovao/la na ovo 2 Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
Preporučeni Komentari
Objavljeno od Mikorist,
Uputsvo za FAI
Preporučeno od Mikorist
4 reakcije
Idi na ovaj post
Kreiraj nalog ili se prijavi da daš komentar
Potrebno je da budeš član DiyAudio.rs-a da bi ostavio komentar
Kreiraj nalog
Prijavite se za novi nalog na DiyAudio.rs zajednici. Jednostavno je!
Registruj novi nalogPrijavi se
Već imaš nalog? Prijavi se ovde
Prijavi se odmah